Τραγωδία Πάτρα: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης - «Φτάνει, παιδιά, φτάνει»

«Είναι τρέλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης - «Φτάνει, παιδιά, φτάνει»

Το βράδυ της Πέμπτης 7/4 ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε φανερά με αφορμή την τραγωδία στην Πάτρα όπου οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος. Απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε σε έντονο ύφος για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών πως «Κλείστε τα αυτιά σας.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη

Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης.

Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο».

«Κι εσύ ρε Νίκο τώρα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Ευαγγελάτο

Το βράδυ της Τρίτης (29/3), ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και για τα γραφικά της εκπομπής Live News, τα οποία έχουν γίνει θέμα συζήτησης στo διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφορμή για το σχόλιο αυτού του Αντώνη Κανάκη στάθηκε ένα ολόγραμμα της εκπομπής, το οποίο αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας και παρουσίαζε την 9χρονη που έχασε τελευταία τη ζωή της. Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα, ενοχλήθηκε τόσο από το συγκεκριμένο γεγονός που αρνήθηκε να παίξει το απόσπασμα στο Ράδιο Αρβύλα.

«Στο νούμερο 5 είναι αυτή η ιστορία με τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά δεν θα το δείξω.

Δεν θέλω να το δείξω και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Εκτός του ότι τα γραφικά αυτά έχουν γίνει τελείως γραφικά πλέον μετά το συγκεκριμένο χθεσινό γραφικό δεν το βρίσκω πια ούτε καν αστείο.

Ξέρω εγώ τι να πω. Παράξενα πράγματα. Κι εσύ ρε Νίκο τώρα μεταξύ μας… Έγινα κατανοητός φαντάζομαι, έτσι;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.