Τραγωδία Πάτρα: Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που όσες βγαίνουν στην επιφάνεια "καίνε" ολοένα και περισσότερο την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται στις φυλακές καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά κατά του ζεύγους, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκη σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Οι ίδιοι ζητούν να διαπιστωθεί εάν το πληρεξούσιο ήταν γνήσιο ή πλαστό, ενώ παράλληλα έχουν ζητήσει να ανοίξει το σπίτι της 69χρονης προκειμένου να δουν τι αντικείμενα και περιουσιακά στοιχεία υπάρχουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την σπιτονοικοκυρά

«Να μιλήσουν οι ειδικοί για στοιχεία, όχι ο Δασκαλάκης»

Το απόγευμα της Πέμπτης 7/6 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον φόνο της Τζωρτζίνας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται αίτηση αποφυλάκισής της, κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται «καταθέσεις ειδικών που θα απαντήσουν στα όσα έγιναν μέσα στα δωμάτια των νοσοκομείων». Πιο συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σαφής η ιατροδικαστική έκθεση», απάντησε ερωτηθείς για το αν η 33χρονη αποδέχεται την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, επιμένει ωστόσο στην «πάγια θέση της ότι, δεν ήξερε τι είναι ή ότι υπάρχει η κεταμίνη.

Δεν προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος θανάτου της Τζωρτζίνας, άρα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το 20λεπτο, που είναι ο χρόνος δράσης της ουσίας. Αν δε λυθεί το πότε σταματούν οι λειτουργίες του οργανισμού του, δεν μπορούμε να ξέρουμε».