Νέα Σμύρνη: «Της έκαιγε τα χέρια στην κουζίνα όταν αντιστέκονταν» - Πατέρας βασάνιζε και βίαζε τη 10χρονη κόρη του

Το παιδάκι έχει σημάδια κακοποίησης και γδαρσίματος σε σώμα και πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα Σμύρνη: «Της έκαιγε τα χέρια στην κουζίνα όταν αντιστέκονταν» - Πατέρας βασάνιζε και βίαζε τη 10χρονη κόρη του

Άλλο ένα αποτρόπαιο σκηνικό βιασμού και κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μια επαναλαμβανόμενη φρίκη ζούσε για χρόνια ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη. Ο 47χρονος Ρουμάνος πατέρας της, σεσημασμένος για κλοπές, την «έσπαγε στο ξύλο» και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Μάλιστα, προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει ενώ το παιδί είχε μώλωπες στα πόδια και γδαρμένη πλάτη.

Την αδιανόητη και απάνθρωπη αυτή ιστορία με θύμα το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, αποκάλυψε, πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό.

Την καταγγελία την έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Ο βασανισμός της 10χρονης στη Νέα Σμύρνη από τον 47χρονο πατέρα της

Σύμφωνα με το protothema.gr το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει.

Ο 47χρονος είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα σκληρός που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική. Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του κτήνους, οδήγησαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φρίκη που βίωνε από τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση.

Ο δράστης ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι έδερνε και έκαιγε το παιδί για να το τιμωρήσει, αρνούμενος ωστόσο τη σεξουαλική πράξη, όμως η έρευνα των αξιωματικών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας συνεχίζεται καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του παιδιού η οποία θα δοθεί μόλις οι γιατροί κρίνουν ότι είναι σε θέση ψυχολογικά να «ξεκλειδώσει» και να αποκαλύψει όλα όσα ζούσε.

Μετά την ανάρρωση του, θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε, καθώς πλην του πατέρα της δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς.

Τέλος οι πληροφορίες λένε ότι το διεστραμμένο ανθρωποειδές της Νέας Σμύρνης το παιδί του, αν και άγρια δαρμένο και καμένο, το έστελνε κανονικά στο σχολείο και αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι πως σε ένα 10χρονο κοριτσάκι με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα, δεν είχε δώσει προσοχή κανένας από τους δασκάλους για να βοηθηθεί και να λήξει νωρίτερα το μαρτύριο του.

Βιασμός Ν.Φιλαδέλφεια: Πως ο δράστης προσέγγισε την 18χρονη; - Η αγγελία για babysitter

Άλλο ένα περιστατικό βιασμού έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, έπειτα από καταγγελία για που έκανε μια 18χρονη κοπέλα σε βάρος ενός 31χρονου σε διαμέρισμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 31χρονο το απόγευμα της Τρίτης (22/3) και όπως προέκυψε είναι γνώριμος των Αρχών, αφού έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν. Από το 2018 μέχρι και το 2013 έχουν σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφίες μεταξύ άλλων για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 18χρονη, λέγοντας της πως χρειαζόταν babysitter για το παιδί του. Μετά την αρχική επικοινωνία που είχαν και αφού ο 31χρονος είχε πείσει το νεαρό κορίτσι ότι είναι οικογενειάρχης, έδωσαν ραντεβού γνωριμίας προκειμένου η 18χρονη να συναντήσει από κοντά τόσο τους υποτιθέμενους γονείς, όσο και το... παιδί που θα είχε υπό την επίβλεψή της όσο εκείνοι θα εργάζονταν.

H 18χρονη κοπέλα έφτασε στο διαμέρισμα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Ο 31χρονος άνοιξε την πόρτα και τότε η 18χρονη αντιλήφθηκε ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Κανένα παιδί και καμία σύζυγος. Εκείνος προκειμένου να την πείσει να μπει μέσα ισχυρίστηκε ότι η «σύζυγός» του και το «παιδί» του χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Κάθισαν για λίγη ώρα στο σαλόνι του σπιτιού και στη συνέχεια ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού.

Ξαφνικά ο 31χρονος εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε.

Μόλις ο 31χρονος την άφησε να φύγει, εκείνη ενημέρωσε τον φίλο της και την Αστυνομία. Όπως προέκυψε το διαμέρισμα δεν ανήκε καν στον 31χρονο. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.