Πάτρα: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο 3» - Στο στόχαστρο του Κατερινόπουλου ο Δασκαλάκης

«Δεν έχασε μόνο ένα παιδί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο 3» - Στο στόχαστρο του Κατερινόπουλου ο Δασκαλάκης

Κάθε μέρα ξετυλίγεται όλο και περισσότερο το κουφάρι για την υπόθεση της Πάτρας. Μέχρι στιγμής η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εις βάρος της Τζωρτζίνας, ενώ και ο θάνατος των άλλων δυο παιδιών ερευνάται εντατικά από τις Αρχές.

Μάλιστα οι Αρχές έχουν ήδη διαπιστώσει τα αίτια των θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση. (Δείτε από τι πέθαναν εδώ)

Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 8/4 έσκασε μια νέα βόμβα, όταν ο Ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε στο evima.gr, ότι αναμένονται και άλλες συλλήψεις, όσο έρχονται περισσότερα στοιχεία στα χέρια των Αρχών.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας - Θα εξεταστεί το τάμπλετ

Η υπόθεση της Πάτρας έχει περάσει στη δικαιοσύνη και η ανακρίτρια που εξετάζει το ζήτημα ανά μέρες ζητάει κατάθεση από τα διάφορα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τελευταίος για την ώρα, κατέθεσε ο εντατικολόγος, που εξέταζε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μετά τα όσα άκουσε η γυναίκα, έγινε γνωστό την Παρασκευή 8/4 μέσα από το Super Kατερίνα, πως μπαίνει πιο βαθιά στην έρευνα, ζητώντας να ανοιχθεί ο τάφος της μικρής, με σκοπό να εξεταστεί το τάμπλετ που υπάρχει μέσα.