Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σιτιστεί; - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

«Σήμερα είναι αρκετά ψύχραιμη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σιτιστεί; - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα είναι καταιγιστικές. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όπως έγινε γνωστό από τους δικηγόρους της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σιτιστεί και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι βρίσκεται «αδίκως» στη φυλακή.

Ειδικότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε την πρώτη επίσκεψη στη φυλακή από τους δικηγόρους τους και την οικογένειά της. Αποχωρώντας από τις φυλακές, ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως η κατηγορούμενη «αρνείται να σιτιστεί» και συνεχίζει να δηλώνει αθώα.

Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σιτιστεί

«Αναφερθήκαμε και πάλι στη συγκεκριμένη δικογραφία τη 9χρονη και για τον λόγο που βρίσκεται η ίδια στη φυλακή, αναλύουμε τα δεδομένα, συγκεντρώνουμε εκθέσεις ειδικών και η προσπάθειά μας αποβλέπει στην επιβεβαίωση των ισχυρισμών της κατηγορούμενης» δήλωσε σχετικά με το τι συζητήθηκε.

Σχετικά με την εκταφή για να πάρουν οι Αρχές το tablet της κόρης της, ο ίδιος απάντησε πως «δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία. Θεωρεί ότι γίνεται άδικα και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς αντί για επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της».

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος της 33χρονης υπογράμμισε πως «προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή».

«Η αγωνία της είναι ότι βρίσκεται στη φυλακή και θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως εκεί, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση (...). Σήμερα, θα μπορούσα να πω ότι είναι σχετικά ψύχραιμη. Πιστεύει στην αθωότητά της» πρόσθεσε από πλευράς του ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει από σήμερα τηλεόραση στο κελί της

Από την Τρίτη 5/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Από την άλλη, η 33χρονη είχε αιτηθεί να έχει τηλεόραση στο κελί. Σήμερα 8/4, μετά από τρεις ημέρες πλέον θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες είδαμε και την μητέρα μαζί με την αδερφή της να φτάνουν στον Κορυδαλλό προκειμένου να δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο.

Λίγα λεπτά πριν, δόθηκε εντολή από τον Εισαγγελέα να ανασυρθεί το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας από τον τάφο της. Όσο ο κόσμος περιμένει με αγωνία να μάθει τι μπορεί να κρύβεται εκεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί της ενημερώθηκε για ότι θα ακολουθήσει και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα παρουσίασε την πρώτη αντίδρασή της.

Η 33χρονη μητέρα μιλάει σαν να μην έχει να φοβηθεί τίποτα και το μόνο που ζητάει είναι μην σβηστούν οι φωτογραφίες που υπάρχουν εκεί από τις κόρες της.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει μείνει από αυτά», δήλωσε απλώς η κατηγορούμενη.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις: «Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης εάν αρρωστήσει το παιδί.

Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του. Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα.

Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά. Ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ. Πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα».