Τραγωδία Πάτρα: "Απ’ την οικογένειά μου..." - Ο πραγματικός λόγος που οι γονείς του Μάνου δεν μιλάνε

Οι αποκαλύψεις στον αέρα του Τούνελ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν ξαφνικά σε διάστημα λίγων χρόνων μεταξύ τους. Με την εν διαστάσει σύζυγό του να βρίσκεται στον Κορυδαλλό προφυλακιστέα, έκανε αποκαλύψεις για όλα, μια ημέρα πριν την ανάσυρση του ταμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας.

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις. Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με το θάνατο της γιαγιάς της και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και ήταν σε μία κατάθλιψη» είπε αρχικά.

Ο λόγος που οι γονείς του Μάνου δεν έχουν μιλήσει ακόμη για την τραγωδία

Στη συνέχεια ο Μάνος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι γονείς του δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια δήλωση για την τραγωδία που "χτύπησε" την οικογένεια τους.

«Απ’ την οικογένειά μου ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε για δείγματα που να μας είχε δείξει ως προς τα παιδιά. Οι γονείς μου είναι σοβαροί άνθρωποι πενθούν, γι’ αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;».

Η Ρούλα προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τον Μάνο - Δεν προαυλίζεται

Τέταρτη μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το βασικό της αίτημα είναι να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον «εν διαστάσει» σύζυγό τη, Μάνο Δασκαλάκη. Αίτημα και δικό του, σύμφωνα με όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη θέλει απεγνωσμένα να μιλήσει μαζί του, ωστόσο εκείνος αρνείται κατηγορηματικά να έρθει σε επαφή μαζί της.

Η εκπομπή επίσης μετέφερε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το πώς οι υπόλοιπες κρατούμενες της συμπεριφέρονται.

«Την βρίζουν, της φωνάζουν, την καταριούνται όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Δεν προαυλίζεται και κοιμάται αρκετές ώρες», αναφέρθηκε στην εκπομπή. «Όλες τις ώρες του προαυλισμού της εκείνη τις περνά στο καρτοτηλέφωνο σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος δεν το σηκώνει».

Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη, την οποία θα δούμε απόψε στο Φως στο Τούνελ, είπε: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ακούγεται να λέει: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».