Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη σοκ από τον Κατερινόπουλο - «Τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι...»

Καταιγιστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη σοκ από τον Κατερινόπουλο - «Τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι...»

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος αναμένεται να κάνει συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα λοιπόν με το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδρασε μόνη της καθώς όπως τονίζει, τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι περίπου δέκα.

Οι πληροφορίες για την τραγωδία Πάτρα

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων». Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».

Αποκάλυψη "βόμβα" - Το κινητό της Πισπιρίγκου "μίλησε"

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν στα χέρια των Αρχών σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις στο τάμπλετ που ήταν θαμμένο στον τάφο της Τζωρτζίνας, όσο αφορά την κεταμίνη και άλλες ουσίες που ενδεχομένως έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, πριν την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την Real News, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.