Πάτρα: Ξεκινά η εκταφή της Μαλένας - Ορίστηκε η ημερομηνία

Η αποκάλυψη από τον Τάσο Τεργιάκη στον αέρα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ξεκινά η εκταφή της Μαλένας - Ορίστηκε η ημερομηνία

Εδώ και μία εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, προφυλακισμένη για ανθρωποκτονία εκ πρόθεσης εις βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας. Ωστόσο οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών.

Πότε θα γίνει η εκταφή της Μαλένας

Οι Αρχές μάλιστα πραγματοποιούν εξονυχιστικό έλεγχο για να εξακριβώσουν τα αίτια θανάτου, της Μαλένας και της Ίριδας, ώστε να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 11/4 στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης το Α’ Νεκροταφείο Πατρών έδωσε εντολή να γίνει εκταφή της Μαλένας, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα της ταφής. Η ημερομηνία της εκταφής έχει οριστεί η 19η Απριλίου και η Μαλένα πρόκειται να ταφεί μαζί με την αδερφή της, Τζωρτζίνα στο κοιμητήριο των Συχαινών στην Πάτρα.

«Τα άλλα δύο παιδάκια είναι θαμμένα στο το Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Έχει δοθεί εντολή να γίνει η εκταφή της Μαλένας στις 19 Απριλίου, διότι συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό της. Είναι σε κοινοτάφιο το παιδί και θα πρέπει να βγει από εκεί. Είναι μια διαδικασία που θα γινόταν έτσι και αλλιώς, όχι για να γίνει έρευνα» είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Οι κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Οι αρχές εξετάσουν ενδελεχώς τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δουν αν ευθύνεται, για τον θάνατο και των άλλων 2 παιδιών εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. (Δείτε εδώ το κελί της 33χρονης). Σε αυτό το πλαίσιο κατασχέθηκαν και τα κινητά τις 33χρονης, τα οποία εξετάζονται διεξοδικά.

Στόχος των αρχών είναι να βρουν κάποια ένδειξη για το πως η Ρούλα προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάποια από αυτά τα κινητά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχθεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια, δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών».