Πάτρα: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια» - Η αποκαλυπτική ανάρτηση του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ.

«Ας κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δουλειά τους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια» - Η αποκαλυπτική ανάρτηση του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Προχωρούν με γοργό ρυθμό οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, (Δείτε πότε ξεκινά η εκταφή της Μαλένας) ενώ παράλληλα ερευνάται και ο θάνατος της Τζωρτζίνας, όπου οι Αρχές ψάχνουν από που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη.

Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας, θα καταθέσει σήμερα, Δευτέρα 11/4 στο Πταισματοδικείο Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια της μητέρας των τριών παιδιών, καθώς πριν από ένα μήνα, υπέδειξε δημόσια, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπεύθυνη για το θάνατο των παιδιών της.

Η ανάρτηση του υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάλιστα για την τοποθέτησή του στον Ευαγγελάτο αλλά και τα μπλεξίματα με την ελληνική δικαιοσύνη τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«καλημέρα σας, όταν πριν από λίγο καιρό είχα πει στον κ. Ευαγγελάτο (δημόσια) τη γνωστή παροιμία «κακό χωριό τα λίγα σπίτια » μου απάντησε πως η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη .

Αμ δε… αν δεν ζεις εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι και πως γίνεται. Σχεδόν όλοι όσοι κυκλοφορούμε, έστω και φυσιογνωμικά, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και από ευγένεια λέμε μια καλημέρα ή καλησπέρα όταν συναντάμε κάποιο-α στο δρόμο.

Δείτε πόσο γρήγορα κυκλοφόρησε μια μπαρούφα που έφερε ένα συμπολίτη μας επιχειρηματία σε πολύ δυσάρεστη θέση και τον ανάγκασε να προσλάβει δικηγόρο, ο οποίος διέψευσε και δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούσαν και προφορικά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως σήμερα κιόλας θα υποβληθούν εγκλήσεις και αστικές αγωγές για αποζημιώσεις.

Ας κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δουλειά τους λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αποδειχτεί η αλήθεια και να μην σπιλώνονται καθ' οιονδήποτε τρόπο διάφορα άτομα.

Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη, όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις για όσα έχω αναφέρει, αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική».

«Θα ξεκλειδώσει την υπόθεση»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, το πρωί της Δευτέρας 11/4.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τραγωδία της Πάτρας και συγκεκριμένα για το τάμπλετ που ανακτήθηκε από τον τάφο της 9χρονης και είναι, πλέον, στα χέρια των αρχών, καθώς και για μία νέα μαρτυρία που θα έρθει να ρίξει φως στην υπόθεση.

«Το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας. Οι άνθρωποι εκεί που άνοιξαν τον τάφο έκαναν αρκετή ώρα για να το εντοπίσουν. Από εκεί και πέρα έχουμε την έρευνα για το πώς βρέθηκε η κεταμίνη. Η έρευνα στην Πάτρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η κεταμίνη να είχε δοθεί χέρι με χέρι, με το ενδεχόμενο αυτό μάλλον να απομακρύνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασόπουλος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι τόσο καλά δεμένη η έρευνα σε ό,τι αφορά στη Τζωρτζίνα που νομίζω ότι το βάρος πέφτει στο τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά. Τις επόμενες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Σφίγγει πολύ ο κλοιός και όχι μόνο γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, μία γυναίκα θα δώσει κατάθεση που θα έχει ιδιαίτερη σημασία και θα είναι κατάθεση – καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση».

Έπειτα η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου επισήμανε: «Πολλές φορές αγοραπωλησίες παράνομων προϊόντων γίνονται από το διαδίκτυο. Αν έρχονται από το εξωτερικό τέτοιες ουσίες, πάντα χτυπάει ένα καμπανάκι στην παραγγελία τέτοιων ουσιών. Θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο η κεταμίνη να δόθηκε χέρι με χέρι, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος».