Πάτρα: «Αν θέλει ο Μάνος να έρθει στη φυλακή να...» - Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό

Τα λόγια της μετέφερε ο Γιώργος Σόμπολος στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Αν θέλει ο Μάνος να έρθει στη φυλακή να...» - Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές, ενώ πολλά λέγονται τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και για τους συγγενείς της. Ωστόσο φαίνεται πως είναι ιδιαίτερης σημασίας η σχέση της Ρούλας και του Μάνου και πως αυτή χρονικά συνδέεται με τους 3 θανάτους των παιδιών, όπως αποκάλυψε και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Ωστόσο η Ρούλα φαίνεται πως ακόμα και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παρακολουθεί εντατικά τις τηλεοπτικές εκπομπές και θέλει να «ελέγχει», όλα όσα λέγονται προς το πρόσωπό της. Μάλιστα η 33χρονη επικοινώνησε με τον Γιώργο Σόμπολο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τόσο για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όσο και για την εξωσυζυγική σχέση που είχε.

Έξαλλη με τον Μάνο η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η Ρούλα του «ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια.

Ενώ παράλληλα τόνισε - για ακόμα μία φορά - ότι ο Μάνος, «αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκιεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της».

«Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα.

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση, είπε στον Γιώργο Σόμπολο ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρει καλύτερο άνθρωπο από εκείνον».

Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζύσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. “Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί”».

«Κάτι δεν μου κολλάει» - Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει για τα χρήματα που ξόδευε ο Μάνος Δασκαλάκης

Το πρωί της Δευτέρας 11/4, την ίδια στιγμή που ορίστηκε η εκταφή της δεύτερης της Μαλένας από την Πάτρα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε μία φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα χρήματα που ξόδευε ο Μάνος, τα οποία ήταν αρκετά και αυτό της έκανε τρομερή εντύπωση.

Το φιλικό πρόσωπο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απ’ ότι μου είπε δεν μπορούσε να το πιστέψει γιατί η γυναίκα είναι σατανική. Ήταν πανέξυπνη. Τώρα βγαίνουν και λένε, ξέρω εγώ, ότι και καλά, μα πώς δεν είχε καταλάβει ο Μάνος; Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι, το μυαλό της δηλαδή πού μπορούσε να φτάσει. Όταν έφυγε η Ίριδα, τότε ξεκίνησα και έλεγα ότι κάτι δεν μου κολλάει, κάτι δεν πάει καλά.

Του είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση εάν τυχόν και μπει μέσα ότι θα σε αφήσει έξω. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον πάρει κοντά της. Είμαι 1000% σίγουρη ότι για τα παιδιά δεν έχει κάνει κάτι. Δεν είναι μπλεγμένος. Τώρα για τη σπιτονοικοκυρά δεν νομίζω όμως να την “έφαγε”. Ότι έπαιρνε ίσως κάποια χρήματα, ίσως να έπαιρνε.

Μου έκανε περιέργεια πώς γινόταν να πηγαίνεις ταξίδια, πώς πήρες τη μηχανή, πώς είχε δηλαδή λεφτά για όλα αυτά, με το στούντιο, με όλα, με τα βίντεο κλιπ του. Έλεγα “μα, που τα βρίσκεις ρε Μάνο τα λεφτά;”. Αυτός μου είπε ότι είναι φίλοι μου αυτοί και δεν παίρνανε λεφτά και του λέω “τα μηχανήματα που έχεις πάρει;”

Στην πορεία της συζήτησης πρόσθεσε: «Ο Μάνος επειδή έπαιζε μπάλα, έπαιζε σε χαμηλή κατηγορία, οπότε σε αυτή την ομάδα που θα ερχόταν ήταν σε μεγάλη κατηγορία. Έπρεπε να γυμναστεί μέχρι να αρχίσει η προπόνηση της ομάδας. Η Ρούλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει μόνο του να πάει, δηλαδή ήταν η “ουρά” του. Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη Ρούλα, πουθενά».