Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή

Ήταν μόλις 41

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή

Η Μαρία Γιακουμή, έχασε τη ζωή της ξαφνικά, στην ηλικία των 41, αφήνοντας πίσω τεράστια θλίψη και θρήνο για την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Η ίδια ήταν δημοσιογράφος, όπως και ο Στάθης Καρράς που "έφυγε" πρόσφατα, έχοντας σπουδάσει και στατιστική, έρευνα, αγορά και δημοσκοπήσεις και είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Επιλογές και στο TVS, ενώ στη συνέχεια στην ΚΕΔΗΣ, που έβγαλε, μάλιστα, ανακοίνωση για τον θάνατο της, την κηδεία και την λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της.

Η ανακοίνωση του ΚΕΔΗΣ γαι τον θάνατο της Μαρίας Γιακουμή

Καλό ταξίδι ναζιάρικο κορίτσι ....έφυγες πολύ νωρίς Μαράκι Μαρία Γιακουμή .... Θερμά συλλυπητήρια Σίμο Σίμος Φραγκάκης ... 😢😢😢😢😢

Posted by Dimitra Metoki on Sunday, April 10, 2022

“Έφυγε χθες το βράδυ για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων, το αγαπητό κορίτσι, η δημοσιογράφος και εργαζόμενη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών.

Η οικογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το διοικητικό συμβούλιο με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν πρόωρα την πολύ αγαπητή συνάδελφο Μαρία Γιακουμή και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την μητέρα, τα αδέρφια και τους οικείους της. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Σε ένδειξη πένθους αύριο 12/4/2022 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.

Καλόν Παράδεισο Μαρία

Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας”.

Λίγες ημέρες πριν πέθανε και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσαντούλας

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός και πρώην βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Δημήτρης Τσαντούλας, σε ηλικία 86 ετών. Ο Δημήτριος Τσαντούλας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1936 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ιατρικής Σχολής.

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος συμμετείχε σε πολλές ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρίες.Το 2000 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα βουλευτή ενώ εξελέγη το 2004 και θήτευσε στο συγκεκριμένο αξίωμα μέχρι το 2007. Το διάστημα 2002-2004 ήταν μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Ν.Δ.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή στις 10 Απριλίου, στην Πρέβεζα, ενώ από την ζωή έφυγε και πασίγνωστος ηθοποιός.

«Ο Δημήτρης Τσαντούλας άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατία αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τσαντούλα.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1936 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος και συμμετείχε σε πλήθος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών φορέων. Υπήρξε για δεκαετίες πολύτιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Το διάστημα 2002-2004 ήταν μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΝΔ και στις εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής Πρεβέζης.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».