Γλυκά Νερά: «Την αγαπούσα και...» - Η πρώτη δήλωση του Μπάμπη για τον στραγγαλισμό της Κάρολαϊν

Τι υποστήριξε για το έγκλημά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Την αγαπούσα και...» - Η πρώτη δήλωση του Μπάμπη για τον στραγγαλισμό της Κάρολαϊν

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών συνεχίζεται σήμερα (12/4). Ο καθ' ομολογίαν δράστης έφτασε πριν από λίγη ώρα στο δικαστήριο (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή του) και στη συνέχεια, μίλησε ενώπιον του Προέδρου.

Όπως εξήγησε, αγαπούσε και συνεχίζει να αγαπάει την σύζυγό του, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο φόνος της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς έγινε εν βρασμώ ψυχής και σε καμία περίπτωση δεν είχε προμελετηθεί.

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στο δικαστήριο για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

  • Πρόεδρος: Αποδέχεστε ή όχι τις κατηγορίες;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα
  • Προεδρος: Εχετε πει ότι τελούσατε σε κατάσταση βρασμού;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου δεν υπήρχε προμελέτη κανένας όφελος η κέρδος από εμένα από αυτή την πράξη.

Ποιοι θα βρεθούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την περασμένη Παρασκευή 8/4 βρέθηκε στα δικαστήρια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δήλωσε «έγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού», και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Την δήλωση σχολίασε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 10/4 στον ΑΝΤ1, εξηγώντας πως έγινε στα πλαίσια της διαδικασίας.

«Σε κάθε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πρόεδρος ζητάει κάποια στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό ο κατηγορούμενος είπε τα πλήρη στοιχεία του και για την οικογενειακή του κατάσταση».

Σε ερώτηση πως θα στηρίξει το επιχείρημα ότι η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής δήλωσε «έχουμε μία ομολογία, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις έννομες συνέπειες του νόμου».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν είναι τυχαίο πως και από την εισαγγελική Αρχή και από το επίπεδο μαρτύρων υπερασπίσεως και από έγγραφα που θα προσκομίσουν, αλλά κυρίως και από το ίδιο το Δικαστήριο το οποίο κάλεσε ως μάρτυρες ψυχολόγους, ιατροδικαστές για να ερευνηθούν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά τα γεγονότα ήταν ικανά να πυροδοτήσουν την κατάσταση αυτή».