Πάτρα: «Η Ρούλα έπιασε τον Μάνο να την απατάει και μετά...» - Αποκάλυψη «φωτιά» από τον φίλο της 33χρονης

Μίλησε στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα έπιασε τον Μάνο να την απατάει και μετά...» - Αποκάλυψη «φωτιά» από τον φίλο της 33χρονης

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα, όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις, γεγονός που είχε παραδεχτεί και η 33χρονη μέσα από την φυλακή.

Οι απιστίες του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πολύ μάλιστα υποστήριζαν ότι πιθανότατα η Ρούλα απατούσε τον Μάνο με τον κουμπάρο τους και νονό της Μαλένας, Μάκη. Όμως κάτι τέτοιο το διαψεύδει ο ίδιος.

Το πρωί της Τρίτης 12/4 στον αέρα του Πρωινού, ένας φίλος της 33χρονης αποκάλυψε νέα μυστικά που αφορούν τις απιστίες του ζευγαριού.

«Ο Μάνος ήταν αυτός που τον έπιασε η Ρούλα πρώτη να την κερατώνει! Είχα μιλήσει με τη Ρούλα και μου τα είχε πει! Τον είχε πιάσει και μετά η Ρούλα και καλά σε αντίποινα έμπλεξε κι αυτή με έναν γκόμενο. Σίγουρα και για να ζηλέψει ο Μάνος το έκανε αλλά σίγουρα το έκανε και από αντίδραση».

«Αυτό το είχε πει όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα», λέει ο φίλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το σπαρακτικό βίντεο του Μάνου Δασκαλάκη με την Τζωρτζίνα λίγες βδομάδες πριν τον θάνατό της

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο του Μάνου Δασκαλάκη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, Super Κατερίνα, λίγο μετά τις εικόνες από το δωμάτιο στην ΜΕΘ που βρισκόταν η 9χρονη, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος ο πατέρας της Τζωρτζίνας με εκείνη να τραγουδούν μαζί, λίγες βδομάδες πριν συμβεί το ατυχές γεγονός.

«Βλέποντας το αυτό, αν, αν αποδειχτεί ότι η μητέρα είναι η δολοφόνος, λες πώς είναι δυνατόν; Δεν το χωρά ανθρώπινος νους Άφησε το κοριτσάκι μετά από λίγες μέρες τετραπληγικό και στη συνέχεια το δολοφόνησε. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!», είπε συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε σοκαρισμέος στη συνέχεια: «Πρόβες τζενεράλε. 2-3 φορές πήγε να φύγει το παιδί και έφυγε την τελευταία όντας τετραπληγικό. Βλέπεις αυτά τα πλάνα και λες τι αδικία είναι αυτή; Τι τρέλα;».