Πάτρα: Στο κάδρο των υπόπτων συγγενικό πρόσωπο αν αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας

«Όποια λάθη έχουν γίνει πρέπει να διερευνηθούν απ’ άκρη, σ’ άκρη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στο κάδρο των υπόπτων συγγενικό πρόσωπο αν αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας

Για την πολύκροτη υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 στην εκπομπή «Live News» η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, με αφορμή τις νέες εξελίξεις σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Ίριδας και της Μαλένας.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου για την υπόθεση της Πάτρας

«Το ζήτημα είναι πως οι θάνατοι των δύο πρώτων παιδιών πρέπει να διερευνηθούν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Αν τυχόν προκύψει εγκληματική ενέργεια, ενδεχομένως να μπει στο κάδρο, για τον δεύτερο θάνατο της Ίριδας, και το πρόσωπο που ήταν πλησίον του θύματος, δηλαδή η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου» δήλωσε η δικηγόρος.

Όπως τόνισε η κ. Βαρελά, η φράση της Δήμητρας Πισπιρίγκου «Ελάτε να με συλλάβετε» είναι απαξιωτική. Στη συνέχεια, η δικηγόρος επισήμανε ορισμένα λάθη της Αστυνομίας στην αρχική φάση της υπόθεσης θανάτου της Ίριδας.

«Για ποιο λόγο δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το σπίτι, από τη στιγμή που δεν είχε έρθει κάποιος να διερευνήσει τι γίνεται, ένας αστυνομικός να δει εάν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας; Όποια λάθη έχουν γίνει πρέπει να διερευνηθούν απ’ άκρη, σ’ άκρη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τρομοκρατημένος ο κουμπάρος του Μάνου και της Ρούλας - «Έχω στιγματιστεί στην πόλη μου»

Νέα στοιχεία και νέες εξελίξεις προκύπτουν λεπτό με λεπτό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Ένα από τα πολλά εμπλεκόμενα ονόματα είναι και αυτό του κουμπάρου που πάντρεψε την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο ίδιος μίλησε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα το βράδυ της Τρίτης 12/4 για όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή βγήκαν οι τοξικολογικές της Μαλένας.

«Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί με όλα αυτά που ακούγονται, έχω στιγματιστεί στην πόλη μου. Ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος. Τι σχέση να έχω; Εγώ δέχθηκα να είμαι κουμπάρος με ευλογία κυρίου. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Εάν δεν με ήξερε η γυναίκα μου, θα είχα χωρίσει με όλη αυτήν την κατάσταση. Έχω τρομοκρατηθεί, δέχομαι και στη δουλειά μου ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω κάτι.

Εγώ γνώρισα πιο πολύ την Τζωρτζίνα… Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτή τη στιγμή έχουν σπάσει όλα μέσα μου. Μια παγωμάρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι «έφυγαν» τα τρία αγγελούδια. Δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει η Ρούλα και δεν θα ακούσω τον κόσμο αλλά ότι αποφανθεί η δικαιοσύνη».