Πάτρα: Η απίστευτη απαίτηση της οικογένειας Πισπιρίγκου για τα 3 χρόνια θανάτου της Μαλένας

Εξελίξεις σχετικά με το μνήμα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Η απίστευτη απαίτηση της οικογένειας Πισπιρίγκου για τα 3 χρόνια θανάτου της Μαλένας

Την Τετάρτη 13/4 συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο της μικρής Μαλένας, της κόρης ενός από τα τρία παιδιά που έχει η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης. Η ημέρα αυτή φυσικά και είναι δύσκολο να ξεχαστεί και για την ίδια τη μητέρα, που έκανε δηλώσεις λίγες ημέρες ξανά έρθει η ημέρα θανάτου.

Ανήμερα λοιπόν, σε τοποθετήσεις προέβησαν η θεία και η γιαγιά του κοριτσιού, οι οποίες έγιναν γνωστές μέσα από το Super Kατερίνα. Πιο αναλυτικά ζήτησαν να δοθεί 6μήνη παράταση για την εκταφή του παιδιού μέχρι να έχει οριστικοποιηθεί το μέλλον της Ρούλας.

Τι ζητά η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου για το μνήμα της Μαλένας 3 χρόνια μετά τον θάνατο της

Νέο εύρημα για τον θάνατο της Μαλένας - Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας και την υπόθεση της Πάτρας, λίγο μετά τις δηλώσεις του Νίκου Σύφαντου για την μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Φαίνεται να έχει δράσει τοξικός παράγοντας όπως είναι η κεταμίνη, για αρκετή ώρα περίπου 45-50 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά κι αυτό γιατί δεν εξηγείται το πώς βρέθηκε ξαφνικά τέτοια εκτεταμένη φθορά στο συκώτι όταν, με έγγραφα που είχε αποκαλύψει η ίδια εκπομπή, η κλινική εικόνα του παιδιού, δύο μέρες πριν αλλά και το πρωϊνό πριν καταλήξει, ήταν άριστη. Μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία της 3χρονης που τη δείχνει να τρώει σουβλάκι λίγες ώρες πριν βρεθεί στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο θάνατος αρχικά είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια, ωστόσο στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τον ηπατολόγο Δημήτρη Κουντουρά, κανείς οδηγείται στον θάνατο σταδιακά και όχι ξαφνικά όπως έγινε στην περίπτωση της Μαλένας.

«Δεν κοιμάσαι ένα βράδυ χωρίς ηπατική ανεπάρκεια με όλους τους δείκτες καλούς και ξυπνάς την επόμενη μέρα με ηπατική ανεπάρκεια. Ούτε σε 2 ούτε καν σε 3 μέρες. Χρειάζεται ένα διάστημα τουλάχιστον 7-8 ημερών», τόνισε στη συνέχεια.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, στη συνέχεια, ότι υπάρχει ένα εύρημα στον θάνατο της Μαλένας που, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές θα πρέπει να διερευνηθεί αν ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε από τη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας. Η ουσία αυτή, πρέπει να έδρασε για τουλάχιστον μία ώρα και σε αυτήν οφείλεται η βλάβη που παρουσιάστηκε στο συκώτι.

Στην ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας, που διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε κεταμίνη, βρέθηκε και εκεί η βλάβη στο ήπαρ, ενώ στην Ίριδα που πνίγηκε με ασφυκτικό τρόπο δεν έχει βρεθεί αυτή η βλάβη.