Πάτρα: «Εγώ γ@@@ω το σπίτι σου είμαι η θεία των παιδιών» - Αποκαλυπτικό ηχητικό της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Ντοκουμέντο στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Εγώ γ@@@ω το σπίτι σου είμαι η θεία των παιδιών» - Αποκαλυπτικό ηχητικό της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/4) η εκπομπή Πρωινό για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα, για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Όλα έγιναν την ημέρα της κηδείας της μικρής Τζωρτζίνας, δηλαδή στις 2 Φεβρουαρίου του 2022. Κάτω από βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, κάποιος έγραψε: «Δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο».

Μόλις είδε το συγκεκριμένο σχόλιο η Δήμητρα Πισπιρίγκου, έγινε έξαλλη και αμέσως θέλησε να απαντήσει με ένα επιθετικό ηχητικό.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό της αδερφής της και μάλιστα σε κάθε της συνέντευξη, επιμένει στην αθωότητά της.

Το αποκαλυπτικό ηχητικό της Δήμητρας Πισπιρίγκου

«Εγώ ρε γ…ώ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ!», ακούγεται να λέει στο ηχητικό η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Η αδερφή της Ρούλας ήταν έξω με 3 χρόνια αναστολή γιατί...»

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές, ενώ αρκετοί που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση έχουν αρχίσει να μιλούν για έγκλημα που τελέστηκε από πολλούς και όχι μόνο από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας εξελίξεις που έρχονται να σκιαγραφήσουν τα χαρακτήρα των λοιπών προσώπων της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη. (Δείτε εδώ τη νέα βόμβα για τον Μάνο Δασκαλάκη)

Ανάμεσα σε αυτές και μια μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού, η οποία υποστηρίζει ότι η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, είχε φάκελο στην Ασφάλεια λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στον αέρα του «Πρωινού», αφήνοντας τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό.