"Θα ρίξω κι άλλη βόμβα! Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά ότι ο Μάνος Δασκαλάκης..." - Πληροφορία σοκ από το Πρωινό

Εξελίξεις με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης της Πάτρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και για τις ζωές των δύο γονιών, της Ρούλας Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο Μάνος Δασκαλάκης ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και μάλιστα είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο στο X-Factor όσο και στο House of Fame.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ένα ρεπορτάζ του Πρωινού βέβαια έρχεται να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, μιας και όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/4), ο Μάνος είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor καθώς και στο The Voice, όταν είχε χάσει τα 2 από τα τρία του παιδιά.

Η αποκάλυψη του Μάνου για τη Ρούλα στην Αγγελική Νικολούλη

O Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε την Παρασκευή 8/4 στην εκπομπή Φως στο τούνελ κάνοντας αφοπλιστικές αποκαλύψεις για την πρώην γυναίκα του και τον θάνατο των 3 παιδιών του. Ο πατέρας που σε πολλά σημεία δε μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του περιέγραψε τη στιγμή, που έμαθε για την κεταμίνη.

Η Ρούλα η ίδια προσωπικά τον είχε καλέσει να τον ενημερώσει για το νέο εύρημα σχετικά με την ναρκωτική ουσία, θέλοντας όμως να τον αποπροσανατολίσει σχετικά με το ζήτημα.

«Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε “άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. “Μην ακούς” της λέω, “όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ, μιλήσαμε δύο φορές την ίδια μέρα. Μου είπε ότι με έχουν πιάσει και δε ξέρει τον λόγο.

Με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί. Στο δεύτερο τηλεφώνημα μου είπε πως η κεταμίνη είναι εξιδεικευμένο φάρμακο και δεν αγοράζεται. Άκουσα στην πορεία ότι έλεγε τα δικά της και τότε ήταν που διακόπηκε η επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί» είπε σχετικά με την κεταμίνη ο Μάνος Δασκαλάκης.