Φως στο Τούνελ - Μάνος Δασκαλάκης: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει για την Ρούλα ότι θέλει»

Πως σχολίασε την κίνηση της να προσλάβει μπράβο για να τον χτυπήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ - Μάνος Δασκαλάκης: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει για την Ρούλα ότι θέλει»

Η χθεσινοβραδινή 8/4 εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ήταν άκρως καθηλωτική μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα. Να τονίσουμε πως ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόπειρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να τον γυρίσει πίσω στην Πάτρα μέσω… μπράβου που θα τον χτυπούσε με σκοπό να φύγει από την Αθήνα.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει για την Ρούλα ότι θέλει. Εγώ δεν φοβόμουν τίποτα και δεν έχω κάτι να φοβάμαι απέναντι της. Τίποτα απολύτως. Μετά την Ίριδα είχα μόνο την έκρηξη πως θα με καταστρέψει. Δεν είχε μάθει τίποτα, το οτιδήποτε, τότε για κάποια άλλη σχέση. Δεν είχα τότε.

Τώρα έμαθα για τον μπράβο από τον συγκεκριμένο μάρτυρα, ο οποίος αν δεν έχει ήδη καταθέσει θα πάει να καταθέσει κιόλας. Είχε προσλάβει άνθρωπο για να με βαρέσει και αν μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα. Να επιστρέψω στην Πάτρα. Δεν μπορούσα όμως τότε να αφήσω παραθυράκι ανοικτό.

Κανένας δεν μπορούσε και είμαστε τόσα άτομα. Πριν από τον θάνατο της Μαλένας ήμασταν μια χαρά. Ήμασταν μια χαρά. Δυστυχώς δεν τα έβλεπα εγώ έτσι. Όταν έφυγε η Μαλένα δεν ήμουν μες στον θάλαμο, είχα φύγει από το δωμάτιο. Ήμουν στην Αθήνα, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει «το παιδί».

Τρέχω γρήγορα, από πίσω ακολουθούν οι συγγενείς μου με το δικό τους αυτοκίνητο, φτάνω όσο πιο γρήγορα γινόταν και αντίκρισα τους γιατρούς να κάνουν κάρπα στο παιδί. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν μπορούσαν να φέρουν το παιδί πίσω. Είναι μια σκηνή και αυτή και της Ίριδας που δεν μπορεί να βγει ποτέ από το μυαλό μου».

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για την τραγωδία στην Πάτρα

«Είναι πιθανό η Ρούλα να σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο»

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί ήδη εδώ και τέταρτο 24ωρο στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ωστόσο μόλις τώρα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των θανάτων των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αποκάλυψε ακόμα μια νέα πληροφορία στον αέρα της εκπομπής «Live News». (Δείτε εδώ το υπονοούμενο φωτιά)

Ανέφερε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η 33χρονη να σκότωσε την Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, όταν ζητήθηκε σε έναν από τους γονείς να μείνει μαζί με το παιδί στην Αθήνα για θεραπείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, όταν εισήχθη η Μαλένα στο νοσοκομείο οι γιατροί ενημέρωσαν την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη ότι η λευχαιμία για την οποία νοσηλευόταν το κορίτσι ήταν ιάσιμη και αντιμετωπίσιμη, όμως στη συνέχεια η Μαλένα θα έπρεπε να παραμείνει σε ξενώνες φιλοξενίας, όπως της «Φλόγας» ή της «Ελπίδας», για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έπρεπε ένας από τους γονείς της να τη συνοδεύσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των γιατρών προκάλεσε μεγάλο ζήτημα στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην 33χρονη ότι δεν θα μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για δύο χρόνια, δηλαδή όσο χρονικό διάστημα απαιτούνταν για τις θεραπείες της Μαλένας, και ότι θα γυρνούσε πίσω στην Πάτρα.