Πάτρα: Νέες μαρτυρίες "φωτιά" - Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέες μαρτυρίες

Στο Πρωινό του ANT1, την Πέμπτη 14/4, πληροφορίες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις φήμες για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ίδια στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ηχητικό ντοκουμέντο από την ημέρα θανάτου της Ίριδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, από τη στιγμή που η είδηση αυτή βγήκε στο φως της δημοσιότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επικοινώνησαν για να επιβεβαιώσουν ή να δώσουν τις δικές τους μαρτυρίες γύρω από αυτό το θέμα.

Νέες μαρτυρίες για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Από χθες που αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία με την εικονική εγκυμοσύνη δυναμώνουν οι ψίθυροι όλο και περισσότεροι…μιλώ (με άτομα σ.σ) μαζί τους μου λένε ότι περιπλανήθηκαν», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και συμπλήρωσε:«Στα δύο νοσοκομεία στο Καραμανδάνειο και στο Ρίο η Ρούλα Πισπιριγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε άλλους έλεγε ότι ήταν πέντε εβδομάδων σε άλλους έλεγε ότι είναι 2,5 μηνών και τώρα που ανασύρουν από τη μνήμη τους όλες αυτές τις σκηνές που έζησαν μαζί μου….μου έλεγαν στο τηλέφωνο εδώ υπάρχει ένα ζήτημα πια δεν πιστεύουμε γιατί κάπνιζε γιατί δεν πρόσεχε μιλούσε για το συγκεκριμένο παιδί όχι με συγκίνηση,

όχι με τρυφερότητα έχασε τρία παιδιά… συναντούσε νοσηλευτές και κυρίως γιατρούς μιλούσε για το πιθανό γενετικό ζήτημα που ενδεχομένως θα έχει το συγκεκριμένο μωρό».

Το πανάκι "μίλησε" - Πέφτει σε αντιφάσεις η 33χρονη

Την ώρα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και των ιατροδικαστών οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, μιας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, στο φως έρχονται στοιχεία από το πανάκι του έξι μηνών μωρού.

Η ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή, όπως είναι γνωστό, δεν έχει προσδιορισθεί και γι’ αυτό δεν αναγράφεται στην Ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα, στην Πάτρα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία, και η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα δείχνουν να έχουν πέσει σε κάποιες αντιφάσεις ως προς την χρονολογική σειρά των γεγονότων εκείνου του Κυριακάτικου πρωινού της 21ης Μαρτίου 2021.

Εν προκειμένω, κρίσιμες και καθοριστικές θεωρούνται οι διαπιστώσεις των ιατρών και νοσοκόμων του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου, οι οποίοι «υποδέχθηκαν» νεκρό το μωρό από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μεσημέρι. Βάσιμα τονίζεται ότι έχουν προχωρήσει σε σωστή εκτίμηση της ώρας που το παιδί έχασε τη ζωή του.

Υπενθυμίζουμε ότι την μοιραία μέρα η Ρούλα, η αδελφή της, η Τζωρτζίνα και η Iριδα κοιμήθηκαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα. Οι δύο αδελφές είπαν ότι το βρέφος έκλαψε στις 7.30 το πρωί και πήγε η Ρούλα στο δωμάτιο να το φροντίσει, όπου σύμφωνα με την αδελφή της έμεινε μόνο 30 δευτερόλεπτα…

Οι αντιφάσεις, που εκτιμώνται και ως παραπλανήσεις, έχουν αναλυθεί εύστοχα από το την ΕΛΑΣ. Επί παραδείγματι, είπε ψέμα η Ρούλα ότι υπολογίζεται ο θάνατος της Ίριδας μεταξύ 8–9 το πρωί επικαλούμενη προσδιορισμό που δήθεν της ανέφερε η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα. Η τελευταία έχει διαρρεύσει ότι δεν είπε κάτι τέτοιο στη μητέρα του βρέφους, αλλά και η αδελφή της, Δήμητρα, μπέρδεψε τις ώρες καθώς αρχικά είχε πει ότι βρήκε νεκρό στην κούνια το μωρό στις 10.30 το πρωί, κάτι που «διόρθωσε» λέγοντας ότι το συμβάν έγινε μία ώρα αργότερα.