Πάτρα: «Ο Μάνος έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου αλλά δεν πάει γιατί...» - Ο Κατερινόπουλος σχολιάζει τη συνέντευξη της Ρούλας

«Μπορεί να μη θέλουν να αντικρίσουν ο ένας τον άλλον για τους δικούς τους λόγους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο Μάνος έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου αλλά δεν πάει γιατί...» - Ο Κατερινόπουλος σχολιάζει τη συνέντευξη της Ρούλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν καλεσμένος ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. (Δείτε εδώ τη συνέντευξη)

Το σχόλιο του Κατερινόπουλου για τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τώρα που είναι στη φυλακή δεν κοιμάται. Τότε κοιμόταν;», ανάφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να δείξει το ήθος της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία και πρόσθεσε: «ψάχνω μέσα μου να δω ότι δεν το έκανα εγώ”. Όποιος δεν το έκανε δεν χρειάζεται να ψάξει».

Ενώ στη συνέχεια ο ανέφερε και τις έρευνες για τους άλλους δύο θανάτους που φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα την Ρούλα. «Γιατί ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά αφού δεν κατηγορείται. Αναλώθηκε πάρα πολύ με τον Μάνο. Εντάξει, το ροζ. Θα ήθελα να έρθει εδώ ο Μάνος να απαντήσει στις ερωτήσεις», είπε και πρόσθεσε.

«Ο Μάνος έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου αφού είναι ακόμη σύζυγοι. Δεν το έκανε. Μπορεί να μη θέλουν να αντικρίσουν ο ένας τον άλλον για τους δικούς τους λόγους, εντός και εκτός εισαγωγικών.

Το μήνυμα το πήρε η Ρούλα, από την άλλη ο Μάνος στέλνει τα δικά του μηνύματα μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Τόσον καιρό γιατί δεν κλαίγανε, γιατί δεν δάκρυσαν; Ίσως να οφείλεται στον χαρακτήρα της.

Σήμερα το πρωί δέχτηκα μια επίθεση από μια κυρία και μου είπε “δεν ντρέπεστε να βγαίνετε να κατηγορείτε αυτή την άμοιρη γυναίκα που είναι κλεισμένη;” και της είπα “εκείνα τα άμοιρα παιδάκια που είναι στον Άγιο Πέτρο τα σκέφτεστε;”» είπε μεταξύ άλλων ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

"Αναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Λύτρα, Κουσουλό και Τσαντίρη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα, την ώρα που η παρουσιάστρια συζητούσε με τον Απόστολο Λύτρα, τον Πέτρο Κουσουλό και τον Σωτήρη Τσαντίρη για την υπόθεση της Πάτρας, και συγκεκριμένα για τον θάνατο της Μαλένας αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις της έχουν προκαλέσει σάλο, ξαφνικά ανέβηκαν οι εντάσεις.

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως η εκδορά στη μύτη δεν δείχνει απαραίτητα βίαιο θάνατο, σύμφωνα με τα όσα του είπε στο παρελθόν ο ιατροδικαστής Σωτήρης Τσαντίρης και συνέχισε με μιλώντας με ύφος για «το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί» από τους ιατροδικαστές.

«Οι υπόλοιποι ιατροδικαστές δεν έχουν πιάσει νυστέρι, αυτή είναι η διαφορά με τους ιατροδικαστές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία» είπε ο δικηγόρος.

Ο Σωτήρης Τσαντίρης παρενέβη και τόνισε: «δεν διαβεβαίωσα ούτε του απέκλεισα ποτέ κάτι σε κανέναν συνήγορο. Του είχα εξηγήσει από την αρχή ότι έχω συστήσει διερεύνηση. Θα ήθελα να πω στον Αποστόλη ότι κι εγώ είμαι ιδιώτης αλλά έχω πολλές νεκροτομές στην πλάτη μου. Κανένα μπάχαλο δεν προκύπτει από τις ιατροδικαστικές διερευνήσεις μέχρι τώρα» .

Ο Πέτρος Κουσουλός αναμείχθηκε στον διάλογο τους φωνάζοντας: «Τι λέτε τώρα;» και η κατάσταση άργησε να ξεθυμάνει με την τροπή που πήρε η συζήτηση..