Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα»! Έγκυος η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Η αποκάλυψη στο πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα»! Έγκυος η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Βόμβα έσκασε το πρωί της Παρασκευής 15/4, στο «Πρωινό», όταν ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η νυν σύντροφός του. Η συνταρακτική αποκάλυψη άφησε άφωνους πλατό και τηλεθεατές, καθώς έρχεται την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύζυγός του κατηγορείται για την δολοφονία τουλάχιστον της μίας κόρης του.

Είναι έγκυος η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Μάλιστα ο κοντινός φίλος του Μάνου υποστηρίζει ότι μίλησε μαζί του πριν από 3 μέρες και γνωρίζει το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, με την σύντροφό του Ζωή.

Τι γνωρίζετε για τη νέα σύντροφο του Μάνου;

Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια.

Ο ίδιος σας το παραδέχτηκε;

Όχι, δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω, αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα.

Από πότε έχει να σας απαντήσει;

Μέχρι πριν τρεις μέρες μιλάγαμε. Του λέω, να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μια κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Κι ότι περιμένεις ένα παιδάκι; Μου λέει, δεν μπορώ να σου πω φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Φημολογείται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δυο χρόνια, μαζί με αυτήν την κοπέλα;

Ναι, αυτό το γνωρίζω ότι είναι με την κοπέλα, δύο χρόνια, εδώ στην Αθήνα.

Και συζεί μαζί της;

Ναι.

Ο Μάνος φιλά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ρούλας

Όσο εξελίσσεται η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, τόσο και περισσότεροι χρήστες και δημοσιογράφοι αναζητούν φωτογραφίες από τα social media για να καταλάβουν ποια ήταν η σχέση μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου, του Μάνου Δασκαλάκη και των 3 αδικοχαμένων παιδιών.

Όπως δήλωσε και η Ρούλα μέσα από την φυλακή, η ζωή της έχει βγει στα μανταλάκια, καθώς όλοι θέλουν να μάθουν τι οδήγησε την 33χρονη μητέρα να διαπράξει έγκλημα και να σκοτώσει τουλάχιστον το ένα από τα 3 της παιδιά. Όμως οι περισσότερες φωτογραφίες που υπάρχουν δείχνουν ένα όμορφο ζευγάρι που αγαπιόταν και αγαπούσε τα παιδιά του.

Μια νέα φωτογραφία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, όπου απεικονίζει το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ να περιμένει τον καρπό του έρωτά τους, το καλοκαίρι του 2020, την Ίριδα. (Δείτε εδώ το τραγούδι που είχε αφιερώσει ο Μάνος στην Ίριδα)

Συγκεκριμένα, η παρακάτω φωτογραφία είναι από τις 12 Ιουλίου του 2020, όταν η 33χρονη ήταν έγκυος. Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης της φιλούσε τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της. «Πρώτο της μπάνιο από κοιλιά» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο πατέρας από την Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι τότε το ζευγάρι είχε χάσει ήδη το πρώτο τους παιδί, τη Μαλένα, που είχε φύγει από τη ζωή στις 13 Απριλίου του 2019.

Έγκυος η Ρούλα στην Ίριδα