Πάσχα: Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις - Ποιες Κυριακές θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Τι συμβαίνει με την Πρωτοχρονιά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα: Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις - Ποιες Κυριακές θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Μετά το Πάσχα ξεκινούν οι ξεκινούν οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις και συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Μαΐου, ενώ ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου. Ωστόσο τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 1η Μαΐου 2022. (Δείτε εδώ το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων)

Ξεκινούν οι εκπτώσεις - Τι θα γίνει την Πρωτομαγιά

Το «πράσινο φως» για μεταφορά της λειτουργίας της πρώτης Κυριακής της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου, για την αμέσως επόμενη (Κυριακή 8/5), «άναψε» το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απαντώντας έτσι θετικά στο αίτημα που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ, σύμφωνα με την απόφαση 40002/14-04-2022, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με βάση όσα προβλέπονται από το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013, και επειδή η πρώτη Κυριακή του Μαΐου 2022 συμπίπτει με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, η δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων μετατίθεται χρονικά την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 8 Μαΐου 2022.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων μία -την πρώτη- Κυριακή του εκπτωτικού διαστήματος, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι δύο αυτές Κυριακές θα μεταφερθούν σε άλλες χρονικές περιόδους.

Το φόρεμα των 8 ευρώ που έχει τρελάνει τις πελάτισσες των Zara - Η αρχική του τιμή ήταν στα 40

Η παγέτα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τρελάνει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ξέρει να ντύνεται! Τα καταστήματα Zara που είναι πάντα κοντά στον γυναικείο πληθυσμό το γνωρίζουν καλά αυτό γι' αυτό φροντίζουν να έχουν πάντα σε απόθεμα τέτοια κομμάτια ακόμη κι αν δεν είναι Χριστούγεννα - που όσο να 'ναι μια η λάμψη είναι must!

Σε περίοδο εκπτώσεων έκαναν το... καλό κι έβαλαν -80% στην αρχική τιμή, στο παρακάτω φόρεμα! Δηλαδή από 40 ευρώ τώρα κάποιος μπορεί να το αγοράσει μόνο 8! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό έτσι;

  • Αμάνικο φόρεμα με σταυρωτό V ντεκολτέ και βάτες. Λεπτομέρεια σούρα μπροστά. Φόδρα.
  • ΑΣΗΜΙ | 2712/353
  • Από 39,95 EUR τώρα μόνο 7,99 ευρώ / -80%

Zara φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις εξαιρετικά με αυτή την τσάντα, από τα Stradivarius!