Πατρα: «Δεν είχε αναφέρει ποτέ για καρκίνο» - Νέα μαρτυρία "φωτιά" αποκαλύπτει για την σπιτονοικοκυρά

«Φαινόταν η οικονομική επιφάνεια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πατρα: «Δεν είχε αναφέρει ποτέ για καρκίνο» - Νέα μαρτυρία

Στον αέρα της εκπομπής του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 15/4, μίλησε η φίλη της σπιτονοικοκυράς του διαμερίσματος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος φημολογείται πως θα γίνει για 4η φορά πατέρας, στην Πάτρα.

Η ίδια προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, καθώς δήλωσε πως η συμπεριφορά της φίλης της ήταν ιδιαίτερα περίεργη σαν να "έπαιρνε" κάτι ύποπτο. Μάλιστα, είχε ρωτήσει τους φροντιστές της γι' αυτό οι οποίοι είχαν αρνηθεί ότι της χορηγούσαν χάπια και έμεινε άναυδη μόλις ενημερώθηκε για τις αναφορές περί καρκίνου, διότι η σπιτονοικοκυρά δεν είχε αναφέρει ποτέ της ότι αντιμετώπιζε αυτό το πρόβλημα υγείας.

Τόνισε, επίσης, πως ήταν φανερή η οικονομική της άνεση, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για την κατηγορούμενη και τον πρώην σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

«Ήταν φιλόλογος ήταν καθηγήτρια ήταν μία εξαιρετική κυρία πάρα πολύ καλλιεργημένη. Της άρεσε να διαβάζει είχε φοβερή πνευματική διαύγεια. Περίπου στον τελευταίο μήνα από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω από κάποιους που ήταν πολύ κοντά της υπήρχαν κάποιες παράξενες αντιδράσεις στις συμπεριφορές της πιθανολογώ ότι μπορεί και να ήταν από κάποια δεν ξέρω μήπως κάτι που έπαιρνε...

Πως βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι λίγο περίεργα μετά από κάποια χάπια και μάλιστα είχα ρωτήσει κάποιους ανθρώπους που την φρόντιζαν και μου έλεγε ότι δεν παίρνει κάποια χάπια έμεινα έκπληκτη με το ότι είχε όπως είπανε καρκίνο γιατί πέρα από τα κινητικά προβλήματα δεν είχε αναφέρει ποτέ για καρκίνο.

Φαινόταν μία γυναίκα η οποία είναι αυτό που λέμε με αρχόντωγυναίκα με πολύ εκλεπτυσμένο γούστο, μοναχοκόρη, σύζυγος δικηγόρου… φαινόταν η οικονομική επιφάνεια γιατί και το σπίτι μέσα ήταν με ακριβώς πίνακες είχε αντίκες, πάρα πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη, με πολλές σπάνιες εκδόσεις βιβλίων που ειλικρινά αυτό ήταν το αξιοθαύμαστο!», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι εκφράσεις της Ρούλας μοιάζουν με εκείνες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» - Καταπέλτης ο Δημήτρης Σούρας

Από το πρωί της Παρασκευής 15/4, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει βάλει στο επίκεντρο την υπόθεση της Πάτρας και την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλυσε την συμπεριφορά της 33χρονης.

Μάλιστα ο γνωστός ψυχίατρος έδωσε μία άλλη διάσταση στις φωτογραφίες της κατηγορούμενης μέσα από την φυλακή, συγκρίνοντάς την με την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Βάλτε δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες της Ρούλας από τη σύλληψη με αυτήν του Μπάμπη στο δικαστήριο όπου δήλωσε ότι είναι έγγαμος και χήρος ξεχνώντας να μας πει ότι είναι καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, να δείτε πόσο μοιάζουν οι εκφράσεις του προσώπου.

Βλέπω μία γυναίκα απαθή, ψύχραιμη, ψυχρή. Άκουσα τη συνέντευξή της, είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία».