«Στο διάλειμμα της διαδικασίας η γυναίκα και το παιδί του..» - Τι συμβαίνει στη δίκη του Φιλιππίδη πίσω από τις κλειστές πόρτες

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο διάλειμμα της διαδικασίας η γυναίκα και το παιδί του..» - Τι συμβαίνει στη δίκη του Φιλιππίδη πίσω από τις κλειστές πόρτες

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή Love It μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο για τη συνέχιση της δίκης όσο και για τ όσα γίνονται στη δίκη που δεν βλέπουν οι κάμερες.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πορεία της υπόθεσης, μετά την απόρριψη του αιτήματός που είχαν υποβάλει, αλλά και για τη συμπεριφορά του ηθοποιού εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Τι συμβαίνει στη δίκη του Φιλιππίδη με την οικογένεια του

Όπως τόνισε, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν, είναι συνεχώς αγκαλιά με τον γιο του (δείτε εδώ την αντίδραση του στους δημοσιογράφους) και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου καθώς είναι γνωστό πως τον στηρίζουν στο έπακρο.

«Λυπηρό που ο κόσμος δε μπορεί να ακούσει...»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε σήμερα 14/4 Πέμπτη, με τον ίδιο να παρουσιάζεσαι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέχεια των καταθέσεων των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή T-Live το απόγευμα της Πέμπτης 14/4 και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού για αναπαράσταση της καταγγελλόμενης πράξης. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό στον κόσμο ότι η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα έχει πάρα πολλές εκδοχές για τα παραστατικά τα οποία έχει καταγγείλει.

Ξεκίνησε με πράξεις και χειρονομίες, οι χειρονομίες γίνανε γενετήσιες πράξεις και πήραν αυτόν τον κακουργηματικό χαρακτήρα. Η αναπαράσταση ήταν για ένα τμήμα των πολλών εκδοχών που έχει δώσει για ένα τμήμα της καταγγελλόμενης πράξης. Θέλαμε να καταδείξουμε με εικόνα και στους τακτικούς δικαστές και στους ενόρκους ότι αυτά τα οποία λέει η μηνύτρια, δεν είναι απλώς αντιφατικά αλλά είναι και πρακτικά αδύνατον να συμβούν.

Υπήρχε μια διάσταση της μηνύτριας με τον κατήγορο που υποστηρίζει την κατηγορία, μετά τη διακοπή είπανε ότι θέλουνε και αυτοί να γίνει, η εισαγγελέα πρότεινε να απορριφθεί, ήτανε λίγο από όλα. Η δίκη διακόπηκε για τον Μάιο, όπου συνεχίζει πάλι την κατάθεση η ίδια καταγγέλλουσα με ερωτήσεις δικές μου αφού έχει τελειώσει ο κύριος, Δημητρακόπουλος.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό που ο κόσμος δεν μπορεί να ακούσει το τι ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα. Μετά από τόσο χρόνια στο Μικτό Ορκωτό θέλω να σας πω ότι υποχωρεί πλέον η λογική, δεν είναι ότι λείπει ένα και, αλλάζουν πραγματικά περιστατικά και το πιο σημαντικό παίρνει διαζύγιο η κοινή λογική», κατέληξε η δικηγόρος, Κική Πακιρτζίδου.