«Σοβαρευτείτε ρε!» - Απίστευτο ξέσπασμα του γιου του Φιλιππίδη κατά των δημοσιογράφων

Στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον πατέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σοβαρευτείτε ρε!» - Απίστευτο ξέσπασμα του γιου του Φιλιππίδη κατά των δημοσιογράφων

Για να παρακολουθήσει την συνέχεια της εκδίκασης με την υπόθεση του πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο γιος του Δημήτρης. Εκεί αντίκρισε συγκεντρωμένες τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και τότε εξέφρασε την πλήρη ενόχληση του.

Τι είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Φιλιππίδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέφερε το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια για τη “Super Κατερίνα”, ο Δημήτρης Φιλιππίδης με το που είδε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες αντέδρασε λέγοντας: “Σοβαρευτείτε ρε” και μπήκε γρήγορα στο κτήριο.

Ο γιος του, καθώς και η σύζυγός του, έχουν εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή τους στον ηθοποιό, και κάθε φορά βρίσκονται στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Η υπεράσπισή του ηθοποιού ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 συνεχίστηκε για άλλη μια φορά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως ζητήθηκε να γίνει αναπαράσταση της πράξης.