Πάτρα: «Εισπράχθηκε η σύνταξή μετά το θάνατό της» - "Κόλαφος" ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς

«Ποιος έλαβε τη σύνταξη της νεκρής γυναίκας;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Εισπράχθηκε η σύνταξή μετά το θάνατό της» -

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, για την οποία διεξάγεται παράλληλη έρευνα από τις αρχές, εκτός από την έρευνα για την Μαλένα και την Ίριδα.

Τι έφερε στο προσκήνιο ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Ο δικηγόρος, ο οποίος ορίστηκε να υπερασπιστεί τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της οποίας ο θάνατος ερευνάται μιας και αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ή είναι πεπεισμένοι πως δεν πέθανε από την αιτία που υποστήριζε το ζευγάρι, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. αποκάλυψε ότι η οικογένεια της φιλολόγου ενημερώθηκε ότι η σύνταξη της αποθανούσας εισπράχτηκε από ATM της Εθνικής Τράπεζας μετά τον θάνατό της.

«Το ερώτημα είναι ρητορικό. Ποιος έλαβε τη σύνταξη της νεκρής γυναίκας; Ποιος παρότι είχε πεθάνει λάμβανε τη σύνταξη, μήπως αυτός που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;. Είναι διασταυρωμένο αλλιώς δεν θα έβγαινα να σας το πω».

Αυτό είναι το νέο επίμονο αίτημα της μέσα από τη φυλακή

Το νέο επίμονο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έρχεται να ταράξει τα νερά για ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα, εμμένει στην πιθανότητα ένα σπάνιο γονίδιο να ευθύνεται για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και θέλει να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε το Σάββατο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr