Τραγωδία Πάτρα: «27 αναζητήσεις, ειδικά κεταμίνη» - "Καταπέλτης" για την Πισπιρίγκου ο Κουσουλός

Είχε επίσης αποκαλύψει ότι εκείνη έκανε το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «27 αναζητήσεις, ειδικά κεταμίνη» -

Το πρωί της Κυριακής 17/4, ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας έπειτα από τα στοιχεία που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο του Τlive για να ψάξουν τον Δασκαλάκη, το οποίο υποστηρίζει πως έκανε η Ρούλα.

Τώρα οι αποκαλύψεις του αφορούν τις ουσίες, λέγοντας πως έγιναν «27 αναζητήσεις από την κατηγορουμένη για ιατροφαρμακευτικό υλικό και ειδικά κεταμίνη».

Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για τις αναζητήσεις της Ρούλας

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ αναφέρει ότι «Κατά τις ημερομηνίες 11/04/22 και 12/04/22 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εγκληματολογική εξέταση των δεδομένων του υπολογιστικού νέφους (cloud) για το διασυνδεδεμένο λογαριασμό με ονομασία “tanalias219@gmail.com”. Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικτυακής εγκληματολογικής εξέτασης παρακάμφθηκε ο μηχανισμός επαλήθευσης δύο παραγόντων (2FA) και επαναπροσδιορίστηκε ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού».

«Εντοπίστηκαν από τη δραστηριότητα του λογαριασμού: 27 εγγραφές που αφορούν τη μηχανή αναζήτησης Google και περιέχουν αναφορές σε ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Το εύρος ημερομηνιών αφορά την περίοδο από 12/01/22 έως 30/03/22», σημειώνει η εφημερίδα, αναφέροντας ότι οι σχετικές αναζητήσεις αφορούσαν στον όρο κεταμίνη.

«Οι υπόλοιπες εγγραφές αφορούν επισκέψεις του χρήστη σε ιστοτόπους με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Ενδεικτικά παρατίθεται μέρος του περιεχομένου ιστότοπου με τίτλο “Αναισθητικά φάρμακα – Vasiliadis Medical Books”, τον οποίο ο χρήστης επισκέφτηκε την 17/01/22, όπου μεταξύ άλλων εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη».

Τι απάντησε για το τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο του T-Live - «Δεν μπορώ να...»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που εδώ και μέρες βρίσκεται προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ίδια που επιμένει σε ένα συγκεκριμένο αίτημα, αναφέρθηκε αναφέρθηκε και στο ψεύτικο τηλεφώνημα, με μία παραποιημένη φωνή που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που κάποιοι ισχυρίστηκαν πως ήταν η ίδια

«Ότι έχω να πω, το έχω πει στις Αρχές και όταν ρωτήθηκα, απάντησα. Δεν μπορώ να το πω δημόσια. Όμως οι Αρχές γνωρίζουν. Θα το ξεκαθαρίσω όταν έρθει η ώρα και αυτό.

Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως άλλες θανατηφόρες ουσίες μπορεί να της είχε ψάξει η ίδια και πως το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού της.

Για το αν άκουσε κάτι στο νοσοκομείο που αφορούσε μία ουσία και έψαξε για αυτήν,λέει: «Ναι, ναι. Όχι, άκουσα. Ήταν ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της. Τη φαινοβαρβιτάλη».