Πάτρα: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί ότι...» - Η αποκάλυψη του Κουσουλού για την σχέση του Δασκαλάκη

«Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα αλλά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί ότι...» - Η αποκάλυψη του Κουσουλού για την σχέση του Δασκαλάκη

Τις δηλώσεις που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Μεταξύ άλλων, η κατηγορούμενη αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είχε ορκιστεί ότι δεν έχει σχέση.

Ο Πέτρος Κουσουλός λοιπόν προέβη σε αποκαλύψεις για την τωρινή σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για την τωρινή σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που ειναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα.

Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση ειναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε ειναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε» - Μαρτυρία σοκ στο Πρωινό

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία έφερε στο φως η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 18/4. Συγκεκριμένα, φίλιος του Μάνου μιλά στην εκπομπή και εξηγεί πώς συνέπεσε ο ξαφνικός θάνατος της Ίριδας με χωρισμό του ζευγαριού, ενώ αργότερα μίλησε και ένας πρώην σύντροφος της Ρούλας.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι της ηλικίας μας, εμφανίσιμος, καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Είναι στην ευρύτερη παρέα αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι δεν ήταν «τύπου σχέση», αλλά κάτι πολύ σύντομο, για ένα βράδυ, όταν ο Μάνος και η Ρούλα είχαν χωρίσει, δηλαδή την περίοδο πριν χαθεί η Ίριδα.

Ο Μάνος κατάλαβε από κάτι για αυτήν την «σχέση’ -δεν μου είχε πει συγκεκριμένα, γιατί ίσως να ντρεπόταν -την πίεση και η Ρούλα το ομολόγησε. Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε. Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε».