Τραγωδία Πάτρα: Μυστήριο γύρω από το πρόσωπο που στηρίζει την Πισπιρίγκου στη φυλακή

Ήθελε να φανεί το αντρικό στοιχείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Μυστήριο γύρω από το πρόσωπο που στηρίζει την Πισπιρίγκου στη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε το στίγμα της ακόμα και μέσα από τη φυλακή, όπου και κρατείται προσωρινά καθώς παραχώρησε μια συνέντευξη στην Σίσσυ Χρηστίδου. Γενικότερα τα όσα είπε η κατηγορούμενη και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχολιάστηκαν επικριτικά από πολλούς, όπως και από τον Τσουρό.

Την Τρίτη 19/4 η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχολίασε τα λεγόμενα της μητέρας καθώς έγινε γνωστό πως τα άτομα, που τη στηρίζουν σε όλη αυτή τη δοκιμασία είναι αρκετά και μεταξύ όλων αυτών η Ρούλα θέλησε να τονίσει, πως υπάρχει ένας σημαντικός άντρας.

Τα άτομα που συμπαραστέκονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο είναι στη φυλακή

«Επικοινωνία έχω με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδερφής μου και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, λίγο μετά όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα.

Ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, η Ρούλα...» - Ο Σταύρος Μπαλάσκας «καίει» την Πισπιρίγκου

Όσο εξελίσσεται το θρίλερ της υπόθεσης στην Πάτρα, τόσο τα ευρήματα των Αρχών καταλήγουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά η κατάσταση περιπλέκεται για τον θάνατο των 2 μικρών κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ωστόσο για τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα, όσον αφορά την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4, ο κ. Μπαλάσκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής το «Πρωινό», υποστηρίζοντας ότι πλέον δεν είναι απαραίτητη η μαρτυρία της 33χρονης, για την ανθρωποκτονία εις βάρος της 9χρονης κόρης της, καθώς τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Όμως εκείνη ακόμα και σήμερα επιμένει στην αθωότητά της.

Παράλληλα, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο καταθέσεων που ανοίγει με συγκλονιστικές μαρτυρίες στην υπόθεση της Πάτρας.

«Εκεί που εμείς σαν αστυνομία κάναμε την ανάκριση, έσπασαν όλοι. Υπάρχουν όμως και υποθέσεις, όπως εκείνη με το βιτριόλι, αλλά και αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δεν χρειάζεται να ομολογήσει.

Είναι τόσο αδιάσειστα, συνεχόμενα, επαναλαμβανόμενα και δυνατά τα στοιχεία της ενοχής.

Ακόμη και στο δικαστήριο μπορεί να φωνάζει κάποιος “αθώος” και όλα τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα και να συντελούν στην ενοχή του».