«Δεν έχουμε κωδικούς για...» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου αποκαλύπτει την αλήθεια για το email της πελάτισσας του

«Εμείς έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχουμε κωδικούς για...» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου αποκαλύπτει την αλήθεια για το email της πελάτισσας του

Την Τετάρτη 20/4 στο Καλημέρα Ελλάδα είδαμε σε δηλώσεις τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα λέγονται για τους κωδικούς του email της πελάτισσας του. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως δόθηκε εντολή να εξεταστεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της κατηγορούμενης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανταπόκριση από πλευράς της.

Η υπερασπιστική της γραμμή υποστήριξε πως η Πισπιρίγκου είχε κοινό mail με τον άντρα της, του οποίου τους κωδικούς δεν γνωρίζει. Το μόνο που μπόρεσε να διαθέσει είναι την πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο κάτι που μάλιστα έκανε.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους κωδικούς του email της

«Γράφεται ότι δε συνεργάζεται η κατηγορούμενη με τις αρχές σε ότι έχει να κάνει τους κωδικούς των mail της. Εμείς έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του κινητού της τηλεφώνου τον οποίο είχαμε εισφέρει στις αρχές από την πρώτη ημέρα. Δεν έχουμε κωδικούς για την ηλεκτρονική διεύθυνση γιατί δεν είναι δικό μας αυτό το email. Ανήκει στον κύριο Δασκαλάκη.

Όπως σε πολλές οικογένειες συμβαίνει, ένας έχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση και αυτή χρησιμοποιούν όλοι. Δεν έχουμε τους κωδικούς για το email. Βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας του λογαριασμού αυτού, επομένως για να μπορέσουν να κάνουν την έρευνα αυτή, ο λογαριασμός δεν είναι κλειδωμένος» εξήγησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Η αναφορά ότι έχει κρύψει αναζητήσεις είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά από εσάς. Θα το ελέγξω για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει» είπε επισημαίνοντας ότι έχει συμβουλεύσει την πελάτισσά του να σταματήσει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

«Θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης...» - Το σχόλιο του δικηγόρου της Ρούλας για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (19/4) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ύποπτα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει στην εκπομπή T-Live, πίσω από τα οποία ακούγεται έντονα πως βρίσκεται η 33χρονη.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε πως το σημείο αυτό της υπόθεσης δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας, ωστόσο θα το συζητήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση από την ίδια και δεν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας που χειρίζομαι. Θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη κατ’ ιδίαν συνάντησή μας. Ας περιμένουμε να δούμε πράγματι αν είναι η ίδια που ακούγεται», είπε χαρακτηριστικά.