Πάτρα: «Είναι το πιο συγκλονιστικό έγκλημα, η Ρούλα...» - «Δίκασε» την Πισπιρίγκου ο Πάνος Σόμπολος

«Είναι βιβλίο από μόνη της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Είναι το πιο συγκλονιστικό έγκλημα, η Ρούλα...» - «Δίκασε» την Πισπιρίγκου ο Πάνος Σόμπολος

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» καλημέρισε τους τηλεθεατές με ένα πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ. Ο λόγος για τον επί χρόνια αστυνομικό συντάκτη, Πάνο Σόμπολο, ο οποίος μίλησε για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο Πάνος Σόμπολος σχολιάζει την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν θα έβαζα την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κάποιο βιβλίο. Είναι βιβλίο από μόνη της, αν είναι αυτή η δράστιδα του εγκλήματος. Από τα εγκλήματα που έχω καλύψει είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει εδώ στην Ελλάδα». (Δείτε εδώ το λάθος που καίει την Ρούλα)

Ωστόσο, σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας, γιατί τα έχω δει όλα στη ζωή μου».

«Το θέμα είναι γενικό, όλοι όσοι εμπλέκονται, γιατροί, ιατροδικαστές, νοσοκομεία», δήλωσε, αποδίδοντας ευθύνες σε όλο το σύστημα.

Σχολιάζοντας τις σχέσεις του ζευγαριού εκτίμησε ότι μπορεί να είχαν αρχικά κοινή γραμμή αλλά στην πορεία αυτό θα αλλάξει δραματικά. Ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε ακόμη πως δεν υπάρχει το «τέλειο έγκλημα». «Αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως. Δεν θα μείνει κανένα σκοτεινό σημείο» υπογράμμισε.

Οι αναρτήσεις που "καίνε" την Πισπιρίγκου

“Όταν θα ανεβάζετε ένα άρθρο να λέτε και πράγματα που ισχύουν. Η Μαλένα δεν έκανε χημειοθεραπεία στην Πάτρα, έκανε μια χημειοθεραπεία στο Ελπίδα και μετά από 23 ώρες έφυγε. Το μωρό έχει αιτία “αγενεσία του φλεβόκομβου”. Τίποτα δεν είναι αδιακρίνιστο και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το φμπ, θα απαντήσω, ναι δεν έχω, δεν μου έμεινε τίποτα άλλο, τα έχασα όλα”...

Με συνεχόμενες και απανωτές αναρτήσεις στα social –όπως αυτή- λίγο πριν από τη σύλληψή της, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνομιλεί με τον κόσμο και δεν σταματά να δίνει λεπτομέρειες για κάθε δραστηριότητα της ζωής της, της ολέθριας σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη και των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν σαν ζευγάρι, αλλά και να τσακώνεται δείχνοντας το σκληρό πρόσωπό της ενίοτε με όποιον της έφερνε αντίρρηση. Μαζέψαμε όλες τις αναρτήσεις που την “καίνε” και που είδαν το φως της δημοσιότητας και σας τις παραθέτουμε χωρίς πολλά λόγια...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό YOU

  • Ιανουάριος 2014: «Τη γυναίκα που σ' τα έχει δώσει όλα και έχει πάρει ως αντάλλαγμα κάτι σκόρπιες αδιαφορίες και ακυρωμένα όνειρα... Να τη φοβάσαι! Συνήθως ξαναγεννιέται από τις στάχτες της και διεκδικεί τα πάντα από τον πιο αυστηρό κριτή της... Τον εαυτό της!»
  • Μάιος 2014: «Το πιο σημαντικό έργο που ένας πατέρας μπορεί να κάνει για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους – Theodore M. Hesburgh»
  • 5 Φεβρουαρίου 2015: «Χτες άκουσα το δεύτερο πιο ευχάριστο νέο της ζωής μου... Το 2ο παιδί μου θα είναι ποδοσφαιριστής... Αν και το πρώτο, παρόλο που είναι κοριτσάκι, κάνει για δέκα ποδοσφαιριστές. Το Δασκαλακέικο συνεχίζεται!»
  • 14 Φεβρουαρίου 2015: «Καρδούλες... Αρκουδάκια... Σοκολατάκια... Και το κέρατο πάει σύννεφο!»
  • 29 Αυγούστου 2015: «Στους δύο τρίτος δεν χωρά. Όμως πάντα υπάρχει μια κ@@@@@@@ που δεν ξέρει να μετράει»
  • 2 Σεπτεμβρίου 2018: «Η θλίψη προκαλείται από τη νοημοσύνη. Όσο πιο πολύ καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο πολύ εύχεσαι να μην είχες καταλάβει»
  • 30 Νοεμβρίου 2018: «Ο άνδρας δεν μπορεί να δει το φίδι που δαγκώνει τη σύζυγό του και η γυναίκα δεν μπορεί να δει τον ογκόλιθο στην πλάτη του συζύγου της. Μερικές φορές ένας άνδρας δεν μπορεί να δει τον πόνο που βιώνει η σύζυγός του και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν την πίεση που οι άνδρες αισθάνονται καθημερινά»
  • 3 Δεκεμβρίου 2020: «Η προσοχή που σου δίνει μια γυναίκα όταν είσαι κουρασμένος μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, ένα φιλί στο μέτωπο όταν έχεις πυρετό»
  • 14 Μαρτίου 2021: «Έχουν αρχίσει και μας τελειώνουν τα “δεν πειράζει”»

Ενώ υπάρχουν κι άλλες που έχει διαγράψει η ίδια αλλά εμείς τις έχουμε βρει! Δείτε τις εδώ.

Περισσότερα στο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα 20/4 σε όλα τα περίπτερα!