Πάτρα: Το τελευταίο πάρτυ γενεθλίων της Τζωρτζίνας - Πότε ξεκίνησε η «κάτω» βόλτα;

Τέσσερις μέρες μετά μπήκε στο νοσοκομείο του Ρίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το τελευταίο πάρτυ γενεθλίων της Τζωρτζίνας - Πότε ξεκίνησε η «κάτω» βόλτα;

Η μικρή Τζωρτζίνα που φέρεται πως δολοφονήθηκε από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια στις 31 Οκτωβρίου 2021, ενώ ήταν ήδη τετραπληγική από τον προηγούμενο Απρίλιο. Όμως 4 μέρες μετά μεταφέρθηκε και πάλι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο.

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο 4 μέρες μετά τα γενέθλιά της

Η Τζωρτζίνα γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα μαζί με τους γονείς της, τους φίλους της από το σχολείο και τον φυσιοθεραπευτή της και τίποτα δεν προμήνυε τη συνέχεια που θα ακολουθούσε.

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου στις 4 Νοεμβρίου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου επικοινώνησε με τον γιατρό κ. Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε την εισαγωγή αυτή.

Μάλιστα ανέφερε πως η ημερομηνία αυτή εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να δουν πως κατέληξε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα και αν αυτό προήλθε από τους σπασμούς της. (Δείτε εδώ πως επιδεινώθηκε η υγεία της)

''Ραγίζει καρδιές'' ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας

Οι σχετικές εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας αποτελούν καθημερινότητα πλέον αφού διαρκώς έρχονται στο φως μαρτυρίες, που φωτίζουν ολοένα και περισσότερο την υπόθεση. Μέσα στους εμπλεκόμενους, που είχαν άμεση σχέση με τα 3 νεκρά κορίτσια συγκαταλέγεται και ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Ηλιάδης έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις αφού δεν έκρυψε τη μεγάλη του συγκίνηση μετά την κατάθεση του στην ανακρίτρια. Μια νέα είδηση για το πρόσωπο του ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 20/4 από το πρωινό, η οποία αποκαλύπτει το λόγο που δεν πήγε στην κηδεία του παιδιού.

«Προτίμησε να μην πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, στην οποία και κλήθηκε από την οικογένεια. Αντ’ αυτού επέστρεψε στο νοσοκομείο μπήκε στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα κι έκλαιγε πάνω από το κρεβάτι της που δεν μπόρεσε να τη σώσει».