Τραγωδία Πάτρα: Έφτιαξαν Επιτάφιο στην Κρήτη για τα τρία άτυχα κορίτσια

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που τοποθετήθηκαν στον Επιτάφιο του Μοναστηριού του Αγιού Παντελεήμωνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Έφτιαξαν Επιτάφιο στην Κρήτη για τα τρία άτυχα κορίτσια

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει τα ίχνη της.

Μιας και σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή ο φετινός Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου είναι διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το neakriti.gr χρειάστηκαν τουλάχιστον 100.000 χάντρες και καρφίτσες για να στολιστεί.

Από την άλλη, ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αποσπασματικές εικόνες που συνθέτουν το μωσαϊκό του επιταφίου και αφορούν στα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. ανάμεσά τους βρίσκονται και τα τρία άτυχα κορίτσια που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη με το έγκλημα στην Πάτρα.

Οι φωτογραφίες από τον φετινό Επιτάφιο του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου

Επιτάφιος - Τραγωδία Πάτρα

Τραγωδία Πάτρα

«Για μ@@@ ψάχνεις» - Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με δημοσιογράφο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που προχώρησε σε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, μόλις είχε βγει στη δημοσιότητα ο θάνατος της Τζωρτζίνας, είχε προβεί σε συνέντευξη μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη και είχε απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα του να πάσχει από το Σύνδρομο Μινχάουζεν και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν είχε πρόβλημα με το να εξεταστεί και να βγει η κατάλληλη διάγνωση.

Μία μέρα αργότερα, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο μιλούσε γι' αυτό και η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και του ζητούσε απεγνωσμένα και με έντονο ύφος να το διαγράψει και να σταματήσει να αναφέρει τις λέξεις "ψυχίατρος" και "Σύνδρομο Μινχάουζεν" στα άρθρα του.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κωνστατντίνος Φλαμής ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της εκείνη απάντηση θετικά με ένα σύμβολο («χεράκι» του messenger). Όμως την επόμενη μέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις της, στην Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ για να γίνει αυτό δεν χρειαζόταν η δική της άδεια.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με δημοσίευμα

Δημοσίευμα κάνει έξαλλη την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το δημοσίευμα

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη

Ρούλα Πισπιρίγκου - μηνύματα