Αδιανόητη ξεφτίλα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ

Τον έχουν κατακράξει στα σχόλια από κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη ξεφτίλα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ

Πραγματικά μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αφού επιλέγει σε αυτή την περίοδο να επιτρέψει τη δημοσίευση-κυκλοφορία του τραγουδιού, που έχει αναρτηθεί από άλλο κανάλι.

Τι κι αν σου έχουν πεθάνει τρία παιδιά, τι κι αν η μητέρα τους που πριν ένα μήνα υποστήριζες, έχει μπει στη φυλακή και κατηγορείται για τη δολοφονία τους, τι κι αν στο βάθος μπορεί να θεωρηθείς κι εσύ ο ίδιος ύποπτος; Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Αυτό που έχει σημασία για τον Μάνο Δασκαλάκη είναι να προμοτάρει το τραγούδι του. Ήταν η καταλληλότερη στιγμή.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, ανέβηκε στο Youtube ένα βίντεο κλιπ από το τραγούδι του που φέρει τον αινιγματικό τίτλο «Είμαι εδώ». Αφήνοντας στην άκρη τα όποια σχόλια περί μουσικής αξίας του τραγουδιού, είναι άξιο αναφοράς πως ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε την πιο ακατάλληλη περίοδο για μία τέτοια κίνηση.

Όσο για τα σχόλια των χρηστών του YouTube; Όπως είναι λογικό, είναι ιδιαιτέρως σκληρά, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης της δημοσιότητας για να ακουστεί το τραγούδι.

Επίσης, να σημειωθεί πως συνήθως τα βίντεο κλιπ γυρίζονται 1-2 μήνες πριν, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο γυρίστηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (δείτε την έκκληση της Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές για το Πάσχα).

Ο Μάνος προσπαθεί να γίνει τραγουδιστής

«Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος πλέον έχει απομακρυνθεί από τον χώρο εργασίας του επίσημα, φαίνεται πως επιθυμεί να πραγματοποιήσει τεστ DNA για να διαπιστώσει εάν τελικά τα τρία κορίτσια είναι δικά του παιδιά.

Αυτή την είδηση θέλησε να σχολιάσει ο ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο STAR το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 και τόνισε πως θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και πως σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό και η εξέταση είναι απαραίτητη.

«Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA», ανέφερε αρχικά.

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».