Πάτρα: Βγήκαν στη φόρα 3 από τα ονόματα των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στη «λίστα» Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Το ζευγάρι σκόπευε να «βγάλει» λεφτά από τις μηνύσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Βγήκαν στη φόρα 3 από τα ονόματα των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στη «λίστα» Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, όπου νέα στοιχεία για τα σχέδια του Μάνου Δασκαλάκη και τη Ρούλας Πισπιρίγκου, έρχονται στην επιφάνεια. Μάλιστα το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως είχε σκοπό να βγάλει χρήματα από αγωγές και μηνύσεις κατά δημοσιογράφων.

Στόχος του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου 15 γνωστοί δημοσιογράφοι

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό εχθές 26/4 το πρώην ζευγάρι ετοίμαζε αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα, ζητώντας του το ποσό των 50.000, για ψυχική οδύνη και συκοφαντία. (Δείτε εδώ την αντίδραση του παρουσιαστή)

Ωστόσο το ζευγάρι δεν θα έμενε μόνο εκεί. Στο στόχαστρο ήταν και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από το MEGA και ο Πέτρος Κουσουλός, ενώ συνολικά σκόπευαν να μηνύσουν τουλάχιστον 15 πολύ γνωστούς δημοσιογράφους.

«Αν αποδειχθεί μέσω τεστ DNA...» - Καταπέλτης ο Πέτρος Κουσουλός

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 ο Πέτρος Κουσουλός έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πιθανότατα να ζητήσει τεστ DNA για τα δύο μικρότερα παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα. Λίγες ώρες μετά ο δημοσιογράφος μίλησε στο «T- live» αναφέρθηκε εκτενέστερα στο θέμα, τονίζοντας την δυσπιστία που υπάρχει απέναντι στο ποιος είναι ο πατέρας των κοριτσιών.

«Εκείνη τη στιγμή συζητούσαμε για τους γονιδιακούς ελέγχους και εγώ αυτό που είπα συγκεκριμένα είναι για ποιους γονιδιακούς ελέγχους λέμε όταν στο τέλος της ημέρας ενδεχομένως μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του κ. Δασκαλάκη. Αυτή η πληροφόρηση δεν προέρχεται από τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Υπάρχει όμως μια ακριβής πληροφόρηση ότι υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. Σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα η κατάσταση δεν είναι τόσο περιπλεγμένη. Εκτιμώ ότι στο τέλος όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Φανταστείτε να αποδειχθεί μέσω τεστ DNA ότι τα παιδιά δεν είναι του Μάνου τότε θα σημαίνει ότι οι αρχές έχουν χάσει πάρα πολύ χρόνο διερευνώντας ένα γονιδιακό πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν θα έπρεπε να ψαχτεί εξαρχής».

Μάνος Δασκαλάκης τεστ DNA Μαλένα Ίριδα