Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης έφυγε από τη ζωή, σήμερα 27/4, αφήνοντας πίσω τεράστια θλίψη για ολόκληρη την οικογένειά του, στη σύζυγο του Μαρία, το γιό του Νικηφόρο και τον αδερφό του Θανάση, αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της επίσης δημοσιογράφου Μαρία Γιακουμή.

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαυραγάνης

Έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών, ύστερα από ανακοπή καρδιάς στην περιοχή του Καραβόμυλου, όπου πρνούσε τις διακοπές του Πάσχα.

Η είδηση για τον θάνατό του ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, με τον τρόπο που δημοσιεύθηκε, προκαλώντας μεγάλη σύγχυση.

Χρησιμοποιήθηκε το πρώτο ενικό πρόσωπο για την αναγγελία και ήταν πολύ απότομη, αφήνοντας μόνο τα ονόματα της γυναίκας και του παιδιού του για οποιονδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει για τα διαδικαστικά και για περαιτέρω πληροφορίες.

Βαγγέλης Μαυραγάνης

Αν και η καταγωγή του είναι από την Λιβαδειά, τα τελευταία χρόνια η κατοικία του βρισκόταν στον Πειραιά και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της περιοχής, καθώς και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Μάλιστα, υπήρξε διευθυντής στην εφημερίδα Απογευματινή, ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα εργάστηκε στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επί θητείας του Κλέαρχου Περγαντά και στο γραφείο τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη. Το Διοικητικό του Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο», έγραφε η ανακοίνωση.