Πάτρα: Η πράξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας που κίνησε τις υποψίες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η πράξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας που κίνησε τις υποψίες

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που "καίνε" την Ρούλα Πίσπιρίγκου, η οποία πραγματοποίησε νέο αίτημα μέσα από τις φυλακές.

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, μετά τον χαμό της Τζωρτζίνας και αφού τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για περίεργες κινήσεις και έθεταν ερωτήματα για το τι συμβαίνει στην κάθε περίπτωση, εκείνη αφού ζητούσε σε πολλά από τα σάιτ αι τις εφημερίδες να "κατεβάσουν" τα άρθρα που την αφορούσαν, προχώρησε και σε μία άλλη μυστήρια κίνηση.

Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η 33χρονη, λοιπόν, λίγες ώρες αφού η 9χρονη έχασε τη ζωή της και πριν ακόμη ταφεί, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Μάλιστα, του ζήτησε να τον συναντήσει από κοντά.

Σοκαριστική αποκάλυψη - Το είδος κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9xronhw

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5), αποκαλύφθηκε ποιο ακριβώς είδος κεταμίνης βρέθηκε στον οργανισμό του άτυχου παιδιού.

Το συγκεκριμένο εύρημα θα βοηθήσει τις Αρχές στο να διευκρινίσουν το αν πρόκειται για κεταμίνη που χορηγείται στο νοσοκομείο ή για αυτή που διακινείται παράνομα, ενώ την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο βρίσκονται και τα ευρήματα από την καρδιά της Ίριδας.

«Το έχουμε επιβεβαιώσει από δύο διαφορετικές πηγές συνομιλώντας με πραγματογνώμονες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μας επιβεβαίωσαν ότι η κεταμίνη που έχει ανευρεθεί στη μικρή Τζωρτζίνα είναι καθαρά φαρμακευτική κεταμίνη, χωρίς παρα-φαρμακευτικά στοιχεία και παρα-συστατικά. Είναι δηλαδή η καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη.

Όταν ρώτησα τι σημαίνει αυτό, μου είπαν πως δεν είναι η κεταμίνη που είναι σε σκόνη στο παρεμπόριο και μετά μπορεί να την κάνουν σε υγρή μορφή. Γιατί ως υγρή μορφή φαίνεται πως δόθηκε στην Τζωρτζίνα. Αυτό που μου ανέφεραν λοιπόν είναι πώς είτε υπήρχε στην αγορά η καθαρή κεταμίνη και από κάπου θα πρέπει να δηλωθεί ότι έχει κλαπεί, ή έφτασε στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου ή στον οποιονδήποτε άλλον μέσα από το νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.