Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει για όσα είχε δει...» - Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» στον αέρα του Πρωινού

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει για όσα είχε δει...» - Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» στον αέρα του Πρωινού

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας και μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να «γιόρτασε» χτες 8/5 την Γιορτή της Μητέρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ωστόσο τα ευρήματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι πιο σοκαριστικά από ποτέ.

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο Πρωινό με τις εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, η μικρή Τζωρτζίνα ήταν μάρτυρας των φρικτών θανάτων των αδερφών της και μάλιστα είχε μιλήσει για αυτούς τους θανάτους.

«Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο. Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα. Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευσή της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε», ανέφερε στον αέρα του Πρωινού, και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Τα απειλητικά μηνύματα της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη

Στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 9/5, προβλήθηκαν για πρώτη φορά οι συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συλλέχθηκαν ως στοιχεία της έρευνας μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο σπίτι του ζευγαριού έναν μήνα πριν και ένας διάλογός τους έκανε την Φαίη Σκορδά να χάσει τα λογικά της.

Συγκεκριμένα, τα ηχητικά αποσπάσματα αποδεικνύουν την πραγματικότητα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και αφορούν τις συνομιλίες τους πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο διάστημα από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021, ενώ περιλαμβάνονται και συνομιλίες και μηνύματα με άλλα άτομα, συγγενικά ή φιλικά και ο αριθμός τους ξεπερνά τα χίλια, όπως και στο viber.

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε όσα άκουγε και ο τρόμος και η έκπληξη στο βλέμμα της δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά σχόλια. Καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν σάλο, ωστόσο πρώτη φορά βλέπουμε την Σκορδά σε τέτοια κατάσταση.