Γυναικοκτονία Καβάλα: «Την έσφιξα στο λαιμό...» - Καρέ καρέ το βίντεο μέσα από το φαρμακείο

Όσα έδειξε το βίντεο της αστυνομίας και τι κατέθεσε ο συζυγοκτόνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναικοκτονία Καβάλα: «Την έσφιξα στο λαιμό...» - Καρέ καρέ το βίντεο μέσα από το φαρμακείο

Πριν μερικές μέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση της γυναικοκτονίας της φαρμακοποιού Άιντας Παπαδοπούλου, η οποία έπεσε θύμα από τον ίδιο της τον σύζυγο την περασμένη Πέμπτη (5/5) στο χωριό Πηγές Καβάλας. Όλο το πανελλήνιο ήταν συγκλονισμένο με το συμβάν. Ο 55χρονου σύζυγος της εξαιτίας της ζήλιας του προέβη στη δολοφονία.

Καθημερινά έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το σκληρό θάνατο που βίωσε η άτυχη γυναίκα.

Τι έδειξε το βίντεο από το φαρμακείο που κατέσχεσε η αστυνομία

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που που αντίκρυσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Καβάλας αναλύοντας το βίντεο που κατέσχεσαν από το φαρμακείο.

Το βίντεο έχει καταγράψει τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά δολοφονίας της 43χρονης Άιντας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές.

Στις 16:30 το μεσημέρι, η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι. Εκεί ακολούθησαν τρεισήμισι λεπτά για την μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο από στραγγαλισμό.

Μετά τη δολοφονία, ο γυναικοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του. Στις 00.30 το βράδυ, ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις της θείας για την γυναικοκτονία στην Καβάλα

Η θεία της μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 μέσα από την εκπομπή «T-Live» όπου ανέφερε: «Ήταν ένα άξιο παιδί που είχε καταφέρει τόσα πράγματα στη ζωή της, την αγαπούσε όποιος την ήξερε. Άνοιξε το δικό της φαρμακείο, ορθοπόδησε και τώρα πίσω έμειναν οι γονείς της άρρωστοι, με προβλήματα και δύο ανήλικα παιδιά.

Εμείς χθες το απόγευμα την ψάχναμε την κοπέλα, δεν την βρίσκαμε και στο τέλος πήγε ο πατέρας με τους θείους και τα ξαδέρφια και την βρήκαν εκεί. Κάλεσαν την αστυνομία και βρήκαν την κοπέλα πεθαμένη. Ήταν μια χαρά ζευγάρι, απλά τελευταία λόγω δουλειάς είχαν κάποιες διαφορές.

Πιστεύαμε πως ήταν αγαπημένοι και δεμένοι. Μια δεμένη οικογένεια. Όλοι είχαμε δεχθεί τον σύζυγό της ως μέλος της οικογένειας. Εμφανιζόταν ως ένα ευγενικό παιδί με καλούς τρόπους. Από εκεί και πέρα ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του…».