Τραγωδία Πάτρα: Ο συνδυαστικός θάνατος της Τζωρτζίνας και οι νέες αποκαλύψεις

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ο συνδυαστικός θάνατος της Τζωρτζίνας και οι νέες αποκαλύψεις

Οι εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η κεταμίνη και η αφαίρεση οξυγόνου λειτούργησαν συνδυαστικά στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως λέει η κ. Σπανουδάκη, το γεγονός ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πριν την ανακοπή, φαίνεται από το ότι βρέθηκε μεταβολισμένη στα ούρα της 9χρονης, που σημαίνει ότι κατά τη χορήγησή της θα έπρεπε να είναι ζωντανή. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Αν ήταν νεκρή δε θα ανευρίσκαμε τον μεταβολίτη της κεταμίνης».

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός μετά την έκθεση που δημοσιεύτηκε για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 6/5 μέσα από την εκπομπή «Live News» παρουσιάστηκε η έκθεση της κοινωνική λειτουργού.

Πιο συγκεκριμένα, είχε επισκεφτεί την οικογένεια ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή.

Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία». Μάλιστα, σήμερα 6/5 στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η αδερφή και μητέρα της Ρούλας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα