Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στο δικαστήριο - Τον «καίνε» οι καταθέσεις των μαρτύρων

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στο δικαστήριο - Τον «καίνε» οι καταθέσεις των μαρτύρων
Ενημέρωση 11.05.2022 10:19
Από Youweekly Team

Λίγο πριν τις 9:00 το πρωί έφτασε στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς σήμερα 11/5 συνεχίζεται η δίκη του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης δικάζεται για 4 υποθέσεις βιασμού, ενώ ορισμένα από τα θύματά του καταθέτουν ότι το περιστατικό συνέβη όταν εκείνοι ήταν ανήλικοι.

Έφτασε στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα του πρώτου θύματος, αλλά και με την κατάθεση ενός ξενοδόχου έπρεπε να καταθέσει στην προηγούμενη δικάσιμο, αλλά ο χρόνος δεν έφτασε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει ότι είδε τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο την περίοδο που καταγγέλλεται ο δεύτερος βιασμός.

Στο δικαστήριο ο Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

«Δεν υπάρχει χειρότερο αδίκημα από το να βιάσεις ανήλικο»

Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι καλέστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο δεν πήγε (η αποκάλυψη της Τουμασάτου για το λόγο που πήγε στη δίκη του) .

«Σε κάποιες καταγγελίες που συνέβησαν για συμπεριφορά στο θέατρο, δεν έπεσε κανένας από τα σύννεφα. Πέσαμε από τα σύννεφα, αν αποδειχθεί, στην υπόθεση των βιασμών. Πάντα πρέπει να βάζουμε κι αυτό, γιατί έτσι πρέπει. Και να μιλούσες, τι θα γινόταν; Θα ήσουν έξω από τη δουλειά.

Όταν είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις χειροπέδες ανθρώπινα συγκινήθηκα πάρα πολύ και σοκαρίστηκα. Μία γραπτή κατάθεση την έδωσα. Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα. Η γραπτή κατάθεση που έδωσα αφορούσε το τι σχέση είχα εγώ με τον Πέτρο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Εξοργίζομαι όταν ακούω να μιλάνε για τον γιο του, γιατί ο γιος του είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Πρέπει να κάνει την πορεία του. Ακόμα και να αθωωθεί ο Πέτρος, θα μείνει στον Δημήτρη αυτό. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Και να αθωωθεί, στη συνείδηση του κόσμου θα είναι ένοχος» πρόσθεσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογήθηκε πως ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης του έλεγε ότι ζει αρχαιοελληνικά σαν τον Σωκράτη. «Δεν μιλάγαμε για ανήλικους τότε. Ξέραμε για ενήλικες. Ότι του άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής. Δεν υπάρχει χειρότερο αδίκημα για εμένα από το να βιάσεις ανήλικο!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν κι εγώ στην Επίδαυρο» - Η νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Δραματικές ώρες για την Ελπίδα Νίνου μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Φιλιππίδη - Η αποκάλυψη του δικηγόρου

Share