«Πήγα στην δίκη του Φιλιππίδη γιατί...» - Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου στο Χαμογέλα και πάλι

«Χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πήγα στην δίκη του Φιλιππίδη γιατί...» - Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου στο Χαμογέλα και πάλι

Η Μαριάννα Τουμασάτου, το μεσημέρι της Κυριακή; 17/4 βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ίδια, λίγο μετά τη συγκίνηση της στο πλατό με βίντεο που προβλήθηκε για την πορεία της, αναφέρθηκε στην δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και ανέφερε ότι η τιμωρία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον χαρακτηριστική, για να αποφευχθούν τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Ο λόγος που η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν παρών στη δίκη του Φιλιππίδη

Όπως ανέφερε η ηθοποιός χαρακτηριστικά: «Πήγα στην δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν είναι προσωπικό, είσαι εναντίον του ανθρώπου που έχει καταχραστεί τα δικαιώματα του οποιουδήποτε. Τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος.

Θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει... Είμαι ψύχραιμη γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι ηρωίδες που το ζούνε. Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα το ζούνε τα κορίτσια. Είναι άξιες επαίνου».

«Στο διάλειμμα της διαδικασίας η γυναίκα και το παιδί του..»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή Love It μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο για τη συνέχιση της δίκης όσο και για τ όσα γίνονται στη δίκη που δεν βλέπουν οι κάμερες.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πορεία της υπόθεσης, μετά την απόρριψη του αιτήματός που είχαν υποβάλει, αλλά και για τη συμπεριφορά του ηθοποιού εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Όπως τόνισε, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν, είναι συνεχώς αγκαλιά με τον γιο του (δείτε εδώ την αντίδραση του στους δημοσιογράφους) και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου καθώς είναι γνωστό πως τον στηρίζουν στο έπακρο.