Μαριάννα Τουμασάτου: Λύγισε στον αέρα εκπομπής του Mega - Τι συνέβη

«Δεν ξέρω, με τσάκισες πραγματικά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαριάννα Τουμασάτου: Λύγισε στον αέρα εκπομπής του Mega - Τι συνέβη

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ήταν η εκρηκτική και ταλαντούχα Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, σε κάποια στιγμή δεν άντεξε και συγκινήθηκε, καθώς στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο ώστε να τιμήσουν την καλεσμένη τους και μέσα σε αυτό ήταν και μία ανάρτηση για την κόρη της.

Η συγκίνηση της Μαριάννας Τουμασάτου για το παιδί της

Στο φινάλε, του βίντεο υπήρχε μια ανάρτηση που αν και την έκανε η ίδια, συγκίνησε ξανά τη Μαριάννα Τουμασάτου. «Αυτή την ανάρτησή σου όταν την είχα δει ρε συ Μαριάννα, αυτό το “κόρη μου”, δεν ξέρω, με τσάκισες πραγματικά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είμαι θυμωμένη γιατί...»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στη συναυλία ειρήνης στα προπύλαια. Η ηθοποιός έδωσε το παρόν σε μια συγκλονιστική για την ιστορία στιγμή, μεταξύ πολλών γνωστών και μη παρευρισκόμενων.

Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί ο τηλεμαραθώνιος για την συμπαράσταση στην Ουκρανία ως δείγματα αλληλεγγύης, δυστυχώς βρέθηκαν άνθρωποι, που σχολίασαν αρνητικά την παρουσία της ηθοποιού στα Προπύλαια. Εκείνη με τη σειρά της, σχολίασε το γεγονός ως συγκλονιστική εμπειρία και έδωσε τις απαντήσεις της.

«Ήμουν στη συναυλία χθες. Είναι από αυτά που πια θα περάσουν πολλά χρόνια, θα γυρνάς και θα λες “ήμουν εκεί”. Ήταν μια συναυλία που είχε πάρα πολλούς ανθρώπους, πάνω από 20000 άτομα. Ήταν και λίγο δύσκολο να μαζευτεί τόσος κόσμος γιατί δεν πολυδιαφημίστηκε αλλά καταφέραμε και είχαμε πολύ κόσμο γιατί πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ειρήνη είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου για την συμμετοχή της στη συναυλία ειρήνης.

«Το διαίρει και βασίλευε το έχουμε λίγο στο πνεύμα μας. Νομίζω όμως ότι όλο αυτό έγινε γιατί προλάβανε οι μεν και δεν προλάβανε οι δε. Οπότε, είπαν οι δε, “ας καταργήσουμε αυτό που πρόλαβαν οι άλλοι”. Γιατί; Όλοι μαζί είμαστε εναντίον του πολέμου. Του οποιοδήποτε πολέμου είτε τον προκαλεί ο Πούτιν που είναι ένας άνθρωπος ψυχασθενής, είναι προφανές αυτό αλλά τα ίδια προβλήματα έχουν και στην Αμερική και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Τώρα ξαφνικά είδαμε την Τουρκία ότι θέλει να κάνει τον διαμεσολαβητή. Να μουρλαθούμε τελείως; Έχουν μπει στην Κύπρο και ξαφνικά κάνουν ότι είναι τι; Υπέρμαχοι της ειρήνης; Είμαστε λίγο σαν κάτι να έχουμε πάρει, μια ουσία. Να την πάρουμε παιδιά αλλά να πάρουμε όλοι την ίδια για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είμαι θυμωμένη γιατί θα πρέπει να θυμώνουμε για να πούμε “μέχρι εδώ ο πόλεμος”.

Ποιο στρατόπεδο λέει ναι στον πόλεμο; Αν υπάρχει τέτοιο στρατόπεδο να μου το δείξετε να πω ότι είμαι εναντίον του. Αυτό όμως που γινόταν χθες ήταν εναντίον του πολέμου. Τώρα, αν υπάρχουν και πέντε πολεμοχαρείς, ε, ώρα καλή στην πρύμη τους και αέρα στα πανιά τους» είπε η ηθοποιός.