Σπάνια φωτογραφία της κόρης της Μαριάννας Τουμασάτου - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Είναι πλέον 11 ετών!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σπάνια φωτογραφία της κόρης της Μαριάννας Τουμασάτου - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Η Μαριάννα Τουμασάτου, μετά την αποκάλυψη που έκανε για την εκπομπή την οποία παρουσίαζε, έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, καθώς η κόρη της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, Χρυσηίδα, λίγες ημέρες πριν έγινε 11 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του.

Η Μαριάννα Τουμασάτου σπάνια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της κόρης της αλλά και της προσωπικής της ζωής, καθώς έχει επιλέξει να ζει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, με αφορμή την επιθυμία της κόρης της να δωρίσει τα μαλλιά της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, η αγαπημένη ηθοποιός κοινοποίησε μέσω Instastories μια τρυφερή φωτογραφία.

Η φωτογραφία της κόρης της Μαριάννας Τουμασάτου

«Είμαι περήφανη που τα πλούσια μαλλιά σου θα στολίζουν ένα παιδάκι που θα τα έχει ανάγκη!!!», έγραψε στην φωτογραφία της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα από τον γάμο του Αλέξανδρου Σταύρου και της Μαριάννας Τουμασάτου

Μια αναδρομή στο παρελθόν αποφάσισε να κάνει η Έλενα Ακρίτα καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το γάμο της Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2013, τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό, με παρανυφάκι την κόρη τους, Χρυσηίδα. Η κουμπάρα τους είναι η Ηρώ Λούπη.

Η Έλενα Ακρίτα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ω, τι βρήκα στη ντουλάπα των αναμνήσεων. Στο γάμο της @mariannatoumasatou με τον Αλέξανδρο Σταύρου πάλι όλες μαζί η @elisavet_moutafi_official και η @iro_loupi_official. Η Υρώ κι εγώ είμαστε οι κουμπάρες. Οι τέσσερις μας διατηρούμε μια ζεστή φιλία από την Βέρα στο Δεξί μέχρι σήμερα».