Έλενα Ακρίτα για Πέτρο Φιλιππίδη: "Για να προλάβω τα πρωτόζωα, αυτή η φωτογραφία..."

Τι συνέβη και ξέσπασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Ακρίτα για Πέτρο Φιλιππίδη:

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει επικαιρότητα και σίγουρα ούτε η τελευταία! Μετά την χθεσινή ανάρτηση καρφί προς την Βάνα Μπάρμπα για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε με ένα νέο post, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, αφού υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες και πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν να την φάνε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Για να προλάβω τα πρωτόζωα, εδώ η φωτογραφία με τον άντρα μου και τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2018 στους ‘Αχαρνής’ στο κηποθέατρο Παπάγου.

Επίσης ο Γιώργος κι εγώ έχουμε κάνει το σενάριο στην σειρά ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ στο Mega όπου πρωταγωνιστούσε ο Φιλιππίδης.

Και για να μην ψάχνεστε, έχω παντρευτεί δυο ηθοποιούς και έχω φωτογραφίες με πολλούς άλλους από τις πρεμιέρες τους. Εσείς πείτε μου μόνο ποια φωτό θέλετε να σας εξυπηρετήσω αμέσως.

Ξέρετε με ποιους δεν έχω φωτογραφίες, αμοιβαδούλες μου;

Με πολιτικούς.

Κανενός κόμματος.

Φιλιππίδης Έλενα Ακρίτα

Καταρρακωμένη η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Πριν από λίγες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Τριπόλεως μετά από απόφαση εισαγγελέα. Ο ηθοποιός θα παραμείνει στο κελί μέχρι να γίνει η δίκη. Οι φωτογραφίες με τις χειροπέδες είναι απλά ανατριχιαστικές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφήνει πίσω του παιδί και γυναίκα. Η Ελπίδα Νίνου του στάθηκε όσο κανείς άλλος σε όποια φάση κι αν την χρειαζόταν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην περίοδο που ο ηθοποιός αρρώστησε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αλλά και στη συνέχεια, όπου ο ηθοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά και τώρα που παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές.

Παρά τις επίμονες πληροφορίες ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, το οποίο κάθε άλλο από βελούδινο αναμένεται μετά τις αποκαλύψεις για τον Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου φέρεται να εμφανίστηκε προ δύο μηνών στον εισαγγελέα και να επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα είχε υποστηρίξει ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες... διαβάστε την συνέχεια εδώ