Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Άσχημες οι εξελίξεις με την υγεία του

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού
News 03.02.2021 21:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Άσχημες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία με συμπτώματα εγκεφαλικού. Η οικογένειά του εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζαλάδες και υψηλή πίεση, με τους θεράποντες ιατρούς να τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο ηθοποιός έκανε εισαγωγή και θα παραμείνει για νοσηλεία, ενώ τονίστηκε πως δεν θα εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του νοσοκομείου.

Πέτρος Φιλιππίδης Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν σκέφτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Σιρμαδάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 2μιση χρόνια. Ο θάνατο τους τον είχε "τσακίσει" ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ημέρα που ο ηθοποιός δεν τον σκέφτεται. Δεν περνάει ημέρα που δεν θα τον φέρει στο μυαλό του και θα σκεφτεί τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη για το θάνατο του Χρήστου Σιρμαδάνη:

Πρόσφατα λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο κοβεν γκαρντεν ,εσύ ,ο Δημήτρης, η Ελπίδα ,και γω! τα υπόλοιπα τα ξέρεις ,αγόρι μου!», έγραψε.

Πέτρος Φιλιππίδης θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη

Πριν από λίγο διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, συγκίνησε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία με το γιο του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση - Θα τον δούμε σε αυτήν τη σειρά

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Share