Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία»

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από λιποθυμικό επεισόδιο
News 03.02.2021 18:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο «Υγεία» βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Περίπου στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, έντονα στρεσαρισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η τελευταία μετέφερε αμέσως τον πρωταγωνιστή με το αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίητες εξετάσεις.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα.

Σχεδόν όλα αφορούσαν τη φερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση.

Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης
.

Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν σκέφτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Σιρμαδάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 2μιση χρόνια. Ο θάνατο τους τον είχε "τσακίσει" ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ημέρα που ο ηθοποιός δεν τον σκέφτεται. Δεν περνάει ημέρα που δεν θα τον φέρει στο μυαλό του και θα σκεφτεί τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη για το θάνατο του Χρήστου Σιρμαδάνη:

Πρόσφατα λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο κοβεν γκαρντεν ,εσύ ,ο Δημήτρης, η Ελπίδα ,και γω! τα υπόλοιπα τα ξέρεις ,αγόρι μου!», έγραψε.

Πέτρος Φιλιππίδης θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη

Πριν από λίγο διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, συγκίνησε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία με το γιο του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει μετά από χρόνια στην τηλεόραση - Θα τον δούμε σε αυτήν τη σειρά

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Share