Γλυκά Νερά: «Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη;» - Με λυγμούς ξεκίνησε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τι ανέφερε στην απολογία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη;» - Με λυγμούς ξεκίνησε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά συνεχίζεται σήμερα (11/5) και ύστερα από την άφιξη του κατηγορούμενου στο δικαστήριο, η δίκη ξεκίνησε με κλάματα.

Ο ίδιος ξεκίνησε την απολογία του, ζητώντας να προχωρήσει σε μία "κατάθεση ψυχής", όπως είπε χαρακτηριστικά, πριν απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Την ώρα που ξεστόμιζε αυτά τα λόγια, ξέσπασε κλαίγοντας με λυγμούς κάτι που συνέβη και στην δίκη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/5.

Ξεκίνησε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Να σας πω πως όπως έχω πει και στην ανάκριση γι' αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν μπορώ να δώσω στον εαυτό μου δικαιολογία, κάτι που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία αυτού που είχαμε. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη.

Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη; Πόσες φορές να πω στην κόρη μας που δε θα χαρεί τη μητέρα της; Πόσες στην πεθερά μου; Δεν υπάρχουν τόσες φορές; Στη Ρόξι μου πόσες φορές να πω συγγνώμη;», ανέφερε στην αρχή.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν υπάρχουν λέξεις ούτε γι' αυτό που νιώθω ούτε γι' αυτό που συνέβη. Τι συνέβη θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στη ζωή μου, στην καριέρα μου, ότι με καταριέται ένας τεράστιος αριθμός κόσμου χωρίς να με ξέρει. Με νοιάζει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

«Δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγο μου, την αγαπούσα και την αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αυτό δεν αλλάζει από την μέρα που την γνώρισα», κατέληξε.

«Είναι ένας άνθρωπος κυνικός» - "Καταπέλτης" η Ελένη Μυλωνοπούλου για τον κατηγορούμενο

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας που είχε αναλάβει την έρευνα, Ελένη Μυλωνοπούλου, προχώρησε σε δηλώσεις στον "αέρα" του Πρωινού, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η ίδια, λοιπόν, ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είναι αρκετά προβλέψιμος στην συμπεριφορά του και σε όσα δηλώνει και το γεγονός πως δεν ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυριζόταν ότι λάτρευε την γυναίκα του τον καθιστα κυνικό. Το συναίσθημα φαίνεται να απουσιάζει εντελώς και για την κατάστασή του είναι πολύ ψύχραιμος και σιωπηλός.

«Η κα Γουμενάκη σκιαγράφησε το προφίλ του κ. Αναγνωστόπουλου. Εγώ κράτησα την κουβέντα της ότι συμφώνησε σε όλα μαζί μου και βλέπω ότι οι απόψεις μίας ψυχιάτρου συγκλίνουν. Η απολογία του σήμερα για μένα θα είναι προβλέψιμη. Δεν περιμένω να ακούσω κάτι διαφορετικό γιατί ήδη έχει δείξει προς τα πού κλίνει η απολογία του.

Θα σας υπενθυμίσω τρία πράγματα: το πρώτο είναι όταν δήλωσε ότι είναι έγγαμος, χήρος και με ένα παιδί. Το δεύτερο είναι όταν κατέθεσε η σύνοικος της μεζονέτας, της απάντησε "όταν χάσαμε την Καρολάιν" και όταν κατέθεσα εγώ συνέχεια μου έλεγε πόσο αγαπούσε τη γυναίκα του. Είναι προβλέψιμος σε όλα. Έχω ξαναπεί έστω την ύστατη ώρα δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη.

Κατ’ εμέ είναι ένας άνθρωπος κυνικός, χωρίς συναίσθημα. Νομίζω ότι η προσωπικότητά του και έτσι όπως σκιαγραφήθηκε από την κα Γουμενάκη καλύπτει το "έγγαμος και χήρος". Βεβαίως και είναι ψύχραιμος, σιωπηλός και συγκεντρωτικός», είπε χαρακτηριστικά.