Γλυκά Νερά: Εν βρασμώ ψυχής - Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιμένει στην απολογία του

Περιέγραψε την ημέρα του φόνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Εν βρασμώ ψυχής - Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιμένει στην απολογία του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται σήμερα (11/5) στο εδώλιο και πραγματοποιεί την απολογία του για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά. Κάθε λεπτό που περνά, γίνεται γνωστό κάθε σημείο από τα λεγόμενά του και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, η ρεπόρτερ που έχει αναλάβει την μετάδοση της δίκης ανέφερε όσα δήλωσε για την ημέρα του θανάτου.

Η περιγραφή της δολοφονία της Κάρολαιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Οι δύο τελευταίες ώρες της παραμονής του στο δικαστήριο αφορούν αποκλειστικά αυτό το γεγονός και ο κατηγορούμενος προσπαθεί να εξηγήσει πως εκείνο το βράδυ ήθελε απλώς να ακούσει μία συγγνώμη από την σύντροφό του για το βίαιο περιστατικό με την κόρη τους και όταν εκείνη έφυγε ο ίδιος έπραξε εν βρασμώ ψυχής.

Ο Πρόεδρος, όμως, διατηρεί τις αμφιβολίες του και γι' αυτό τον ρώτησε για ποιο λόγο συνέβη 2,5 ώρες μετά τον τσακωμό τους.

«Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη;» - Με λυγμούς ξεκίνησε η δίκη

Ο ίδιος ξεκίνησε την απολογία του, ζητώντας να προχωρήσει σε μία "κατάθεση ψυχής", όπως είπε χαρακτηριστικά, πριν απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Την ώρα που ξεστόμιζε αυτά τα λόγια, ξέσπασε κλαίγοντας με λυγμούς κάτι που συνέβη και στην δίκη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/5.

«Να σας πω πως όπως έχω πει και στην ανάκριση γι' αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν μπορώ να δώσω στον εαυτό μου δικαιολογία, κάτι που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία αυτού που είχαμε. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη.

Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη; Πόσες φορές να πω στην κόρη μας που δε θα χαρεί τη μητέρα της; Πόσες στην πεθερά μου; Δεν υπάρχουν τόσες φορές; Στη Ρόξι μου πόσες φορές να πω συγγνώμη;», ανέφερε στην αρχή.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν υπάρχουν λέξεις ούτε γι' αυτό που νιώθω ούτε γι' αυτό που συνέβη. Τι συνέβη θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στη ζωή μου, στην καριέρα μου, ότι με καταριέται ένας τεράστιος αριθμός κόσμου χωρίς να με ξέρει. Με νοιάζει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

«Δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγο μου, την αγαπούσα και την αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αυτό δεν αλλάζει από την μέρα που την γνώρισα», κατέληξε.