Γλυκά Νερά: «Τον "σποράκο" τον χάσαμε στο σπίτι μου» - Όλη η αλήθεια για την αποβολή της Κάρολαιν

Τι ανέφερε στην απολογία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Τον

Η δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά τα κλάματα και τους λυγμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην αρχή της απολογίας του, οι ερωτήσεις του Προέδρου έφτασαν μέχρι και την εγκυμοσύνη της αδικοχαμένης και την αποβολή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος απάντησε στην ερώτηση για το πότε εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και η εξέλιξη των λεγόμενών του κατέληξε στην αποβολή του θύματος που προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία τους. Εκείνη ήταν και η πρώτη φορά που ο ίδιος κατέρρευσε.

Η αποκάλυψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποβολή της Κάρολαιν

Πρόεδρος: Τα προβλήματα πότε άρχισαν;

Κατηγορούμενος: Το πρόβλημα είναι σχετική λέξη.

Πρόεδρος: Δηλαδή δεν υπήρχαν προβλήματα;

Κατηγορούμενος: Το εάν είναι πρόβλημα ή όχι, εγώ το βλέπω διαφορετικά, γιατί δεν ξέρει κανείς τι ζούσαμε. Γυρίσαμε από την Πορτογαλία, ήμασταν ευτυχισμένοι. Μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το να κάνουμε ένα μωράκι δεν ήταν αρνητικό από μόνο του. Ο φόβος ήταν για το πώς όλα μας τα όνειρα και αυτά που ήθελε να κάνει θα γίνουν και δεν θα χαλάσουν.

Θέλαμε να γίνουν τα σχέδιά μας και το παιδί να ομορφύνει τη ζωή μας. Όταν το χάσαμε τον «σποράκο» ήμασταν συνεχώς με κλάματα. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Τον «σποράκο» τον χάσαμε στο σπίτι μου, τον βάλαμε σε λουλουδάκια, το πήγαμε στον Υμηττό, ήταν παιδάκι. Δεν ήταν η Λυδία μας το πρώτο παιδί… (κλαίει). Γονάτισα για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Πρόεδρος: Άρχισαν τα προβλήματα τότε;

Κατηγορούμενος: Μας αλλοίωσε και τους δύο. Εκείνη αντιδρούσε, εγώ κλεινόμουν. Ήταν ευθύς άνθρωπος, δεν είχε διπλωματία με τους δικούς της ανθρωπους. Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι. Δεν ψάχναμε αφορμές.

«Δεν υπήρχε όνειρο, σκέψη για το μέλλον που να μην έχει την Καρολάιν δίπλα μου.», επαναλάμβανε συνεχώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια εξήγησε για το σπίτι που θα έχτιζαν: «Πήραμε την απόφαση να χτίσουμε. Δεν είχαμε ακόμα κοινή φορολογική δήλωση, το δάνειο ήταν στο όνομά μου. Δεν υπήρχε η σκέψη "αν κάποτε χωρίσουμε". Γι αυτό το οικόπεδο ήταν στο όνομά μου. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν γραμμένο στην κόρη μας το σπίτι.»

«Θα άφηνε τη στατιστική. Έλεγε "δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου πίσω από ένα γραφείο για πάντα". Είχε ταλέντο στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Βρήκαμε την καλύτερη σχολή, μαζέψαμε τα χρήματα για την εγγραφή. Εγώ το αποδεχόμουν απόλυτα. Είχε τρομερό ταλέντο. Η προτεραιότητά μου ήταν να είναι ευτυχισμένη, γιατί να της κόψω τα φτερά;», είπε για τις σπουδές της πρώην συντρόφου του.

«8 Μαΐου ήταν γιορτή της μητέρας, ήταν όλα υπέροχα. Ήταν τόσο ευτυχισμένη, είχαμε πάει ταξίδι στο Ντουμπάι τις προηγούμενες ημέρες, της είχα φέρει λουλούδια, γιόρταζε πρώτη φορά. Ήταν η τελευταία ευτυχισμένη μέρα.», κατέληξε.

«Είναι ένας άνθρωπος κυνικός» - "Καταπέλτης" η Ελένη Μυλωνοπούλου για τον κατηγορούμενο

Την ώρα που η δίκη για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της Κάρολαιν συνεχίζεται, την Τετάρτη 11/5, η σύμβουλος ψυχικής υγείας που είχε αναλάβει την έρευνα, Ελένη Μυλωνοπούλου, προχώρησε σε δηλώσεις στον "αέρα" του Πρωινού, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δικαστήριο και τα πρώτα πλάνα από την άφιξή του έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Η ίδια, λοιπόν, ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είναι αρκετά προβλέψιμος στην συμπεριφορά του και σε όσα δηλώνει και το γεγονός πως δεν ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυριζόταν ότι λάτρευε την γυναίκα του τον καθιστα κυνικό. Το συναίσθημα φαίνεται να απουσιάζει εντελώς και για την κατάστασή του είναι πολύ ψύχραιμος και σιωπηλός.

«Η κα Γουμενάκη σκιαγράφησε το προφίλ του κ. Αναγνωστόπουλου. Εγώ κράτησα την κουβέντα της ότι συμφώνησε σε όλα μαζί μου και βλέπω ότι οι απόψεις μίας ψυχιάτρου συγκλίνουν. Η απολογία του σήμερα για μένα θα είναι προβλέψιμη. Δεν περιμένω να ακούσω κάτι διαφορετικό γιατί ήδη έχει δείξει προς τα πού κλίνει η απολογία του.

Θα σας υπενθυμίσω τρία πράγματα: το πρώτο είναι όταν δήλωσε ότι είναι έγγαμος, χήρος και με ένα παιδί. Το δεύτερο είναι όταν κατέθεσε η σύνοικος της μεζονέτας, της απάντησε "όταν χάσαμε την Καρολάιν" και όταν κατέθεσα εγώ συνέχεια μου έλεγε πόσο αγαπούσε τη γυναίκα του. Είναι προβλέψιμος σε όλα. Έχω ξαναπεί έστω την ύστατη ώρα δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη.

Κατ’ εμέ είναι ένας άνθρωπος κυνικός, χωρίς συναίσθημα. Νομίζω ότι η προσωπικότητά του και έτσι όπως σκιαγραφήθηκε από την κα Γουμενάκη καλύπτει το "έγγαμος και χήρος". Βεβαίως και είναι ψύχραιμος, σιωπηλός και συγκεντρωτικός», είπε χαρακτηριστικά.